Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elon Musk și familia sa refuză vaccinarea împotriva COVID-19

Publicat:

, fondatorul companiei Tesla, a declarat ca nici el, nici familia sa nu vor accepta vaccinul impotriva noului coronavirus atunci cand acesta va fi disponibil, informeaza . Intr-un episod din „Sway”, un nou podcast al secțiunii de opinie din gazduit de jurnalista , a spus ca el și copiii sai nu risca sa contracteze COVID-19, prin urmare, nu intentioneaza sa fie vaccinați. Nu exista nicio dovada ca miliardarul și familia sa sunt mai puțin sensibili la virusul extrem de contagios care a ucis pana acum peste 200.000 de americani de…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ancheta impotriva lui Musk dupa atacuri contra unui judecator

07:55, 08.04.2024 - Un judecator al Curtii Supreme din Brazilia a dispus duminica deschiderea unei anchete impotriva lui Elon Musk, proprietarul platformei X (fosta Twitter), care l-a acuzat de „cenzura” si i-a cerut demisia pe aceasta retea sociala, scrie AFP. Intr-o hotarare judiciara consultata de AFP, magistratul Alexandre…

Ancheta impotriva lui Elon Musk in Brazilia. Miliardarul riposteaza: 'Acest judecator a tradat cu nerusinare si in mod repetat Constitutia si poporul brazilian'

07:35, 08.04.2024 - Un judecator al Curtii Supreme din Brazilia a dispus duminica deschiderea unei anchete impotriva lui Elon Musk, proprietarul platformei X (fosta Twitter), care l-a acuzat de "cenzura" si i-a cerut demisia pe aceasta retea sociala, scrie AFP.

Elon Musk a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume in fața marelui sau rival

10:35, 05.03.2024 - Elon Musk nu mai e cel mai bogat miliardar al planetei dupa ce prețul acțiunilor Tesla s-a depreciat cu aproape 25% anul acesta, miliardarul sud-african fiind devansat acum de marele sau rival, fondatorul Amazon, Jeff Bezos, relateaza Business Insider.

Documente scurse in presa arata ce salarii le platește Elon Musk muncitorilor de la Tesla

12:00, 09.02.2024 - Tesla a majorat salariile muncitorilor sai din Statele Unite la inceputul de an, documente interne obținute de jurnaliștii de la Business Insider aratand cu cat iși platește Elon Musk angajații din fabricile producatorului de mașini electrice.

Cu cat iși platește Elon Musk angajații Tesla din SUA. Diferența dintre salariile din California și Texas

09:25, 09.02.2024 - Constructorul american de automobile electrice Tesla a majorat in urma cu o luna salariile angajaților din uzinele de pe teritoriul Statelor Unite. Documente interne consultate de Business Insider prezinta ce venituri au in prezent muncitorii din fabrici.

(video) Elon Musk l-a scos la plimbare pe Optimus, robotul umanoid al Tesla. Gestul a starnit val de reacții: „Merge mai bine decat Joe Biden”

12:05, 02.02.2024 - Elon Musk, directorul general al Tesla, l-a scos la plimbare pe robotul umanoid al companiei, numit Optimus. Miliardarul american a postat pe platforma X un video in care robotul umanoid merge cu pași lenți prin fabrica, iar gestul sau a a starnit valde reacții, unii internauți fiind chiar vehemenți…

VIDEO Elon Musk l-a scos la plimbare pe Optimus, robotul umanoid al Tesla

11:15, 02.02.2024 - Elon Musk a scos la plimbare cel mai recent robot al Tesla, un android cu inteligența artificiala, botezat Optimus. Miliardarul american a postat pe platforma X un videoclip in care robotul umanoid merge cu pași lenți in fabrica Tesla.

Elon Musk ii asigura pe investitori ca nu vrea sa controleze Tesla daca va „innebuni”

15:50, 25.01.2024 - Miliardarul sud-african Elon Musk le-a dat asigurari investitorilor Tesla ca nu dorește sa controleze deciziile de la producatorul auto in caz ca va innebuni, afirmand in schimb ca dorește mai multa putere pentru a preveni „infiltrarile” din exterior, relateaza Markets Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?