Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ella Tina s-a afișat cu perfuzia la mână. Bruneta și-a îngrijorat fanii: "Bombă” / FOTO

Publicat:

traverseaza o perioada grea din viața ei, asta dupa ce in urma cu cateva luni bruneta și-a pierdut mama. s-a fotografiat cu perfuzia la mana, iar fanii s-au ingrijorat pentru starea ei de sanatate. Iata mesajul pe care l-a transmis pe rețelele de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rihanna a facut o schimbare șocanta de look. Cum s-a afișat la ultimul eveniment

23:35, 19.04.2024 - A devenit mai blonda ca niciodata! Este nuanța cea mai deschisa aleasa de celebritate pentru podoaba capilara, de-a lungul carierei sale in industria muzicala. Rihanna a facut o schimbare de look indrazneața pentru sezonul de vara și totodata șocanta. Fanii sai nu prevedeau transformarea. Foto Ultimul…

Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare: „Am sa va dau o veste, nu foarte fericita”. Ce se intampla cu cantareața / VIDEO

14:10, 30.03.2024 - Lidia Buble și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe pagina sa de Instagram. Artista și-a anunțat urmaritorii ce se va intampla cu ea in perioada urmatoare. Iata ce se intampla cu cantareața!

Cum arata Celine Dion acum. Detaliul care i-a ingrijorat pe fanii artistei. Galerie foto

21:25, 16.03.2024 - In februarie a.c., au avut loc Premiile Grammy in industria muzicala, iar celebra atista canadiana a avut o apariție publica rara. Din pacate starea ei de sanatate se agraveaza de la o zi la alta.

Bibi s-a fotografiat cu perfuzia la mana! Cu ce probleme se confrunta artista: “Am neglijat…” / FOTO

08:55, 15.03.2024 - Bibi, una dintre cele mai indragite artiste de la noi din țara, a publicat o fotografie cu perfuzia la mana. Fanii s-au ingrijorat și i-au trimis numeroase mesaje pentru a afla care e starea sa de sanatate. Ce a raspuns cantareața!

Cu ce se ocupa Lulu din Gașca Zurli, dupa ce și-a dat demisia. Veste bomba pentru fani. Ce legatura are cu Cristina Pucean / VIDEO

16:50, 08.03.2024 - Veste bomba! Iata cu ce se ocupa Lulu din Gașca Zurli, dupa ce și-a dat demisia. Fanii nu se așteptau la asta! Ce legatura are celebrul artist cu cunoscuta dansatoare Cristina Pucean, partenera lui Bogdan de la Ploiești.

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii / VIDEO

13:55, 26.02.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iata ce le-a transmis cantarețul de manele fanilor lui de pe platforma TikTok, dar și ce a pațit acesta!


Ce parere ai despre aceasta stire?