Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ella Tina a ajuns la spital! Vedeta a publicat o imagine cu care și-a îngrijorat fanii: ”Mereu alături de mine” / FOTO

Publicat:

Sunt momente dificile pentru , care a ajuns la spital! Dupa ce s-a afișat cu o perfuzie la mana, artista a publicat din nou o imagine cu care și-a ingrijorat fanii, insa are o persoana care este mereu alaturi de ea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Cristina Spatar, de urgența la spital. Cum s-a recuperat vedeta dupa infecția la ochi: „Ma trezeam noaptea de durere...

17:05, 09.03.2024 - Cristina Spatar a trecut prin clipe cumplite, dupa ce s-a trezit ca a facut o infecție la ochi. Vedeta a ajuns de urgența la spital și abia dupa o lunga perioada de tratament, a putut spune ca s-a vindecat.

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii / VIDEO

13:55, 26.02.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iata ce le-a transmis cantarețul de manele fanilor lui de pe platforma TikTok, dar și ce a pațit acesta!

Anamaria Prodan, ipostaze tandre alaturi de iubitul ei! Impresara, imagine incendiara cu Ronald Gavril / FOTO

17:06, 03.02.2024 - Anamaria Prodan este mai fericita ca niciodata alaturi de Ronald Gavril! DUpa luni in care a ținut secreta povestea ei de iubire, acum vedeta se afișeaza din ce in ce mai des alaturi de iubitul ei. Fanii ei au fost surprinși, astazi, cu o imagine incendiara cu cei doi. Anamaria Prodan s-a afișat in…

Gabriela Cristea, inlocuita in emisiunea de la Antena Stars pentru cateva zile. Cum se simte dupa ce a ajuns la spital și cine ii ține locul

13:45, 25.01.2024 - Gabriela Cristea lipsește din emisiunea „Mireasa - Capriciile iubirii” de la Antena Stars din cauza unor probleme de sanatate cu care se confrunta. Prezentatoarea a fost inlocuita, o alta vedeta cunoscuta modereaza show-ul matrimonial. Luni, chiar in ziua in care trebuia sa revina la Antena Stars cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?