Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elis Armeanca este în doliu. Celebrul manelist a pierdut-o pe cea care i-a dat viață: „Mama mea frumoasă” / FOTO

Publicat:

trece prin clipe grele. Manelistul și-a pierdut cea mai draga persoana, anume pe cea care i-a dat viața, mama lui. Artistul a postat pe contul sau de socializare o fotografie cu cea mai importanta femeie din viața lui, alaturi de un mesaj emoționant.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

DOLIU Ilie Șerbanescu, venerat analist economic și fost ministru, s-a stins din viața la varsta de 81 de ani, marcand sfarșitul unei ere in economia naționala.

15:41, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, respectat economist și fost ministru, a decedat la 81 de ani, lasand o amprenta semnificativa asupra economiei și politicii romanești. The post DOLIU Ilie Șerbanescu, venerat analist economic și fost ministru, s-a stins din viața la varsta de 81 de ani, marcand sfarșitul unei ere in…

Doliu in familia Clejanilor. A murit tatal lui Ionița, Marin Manole. Barbatul s-a stins din viața la varsta de 82 de ani

16:35, 01.04.2024 - Ionița de la Clejani trece prin momente dureroase. Tatal sau, Marin Manole, s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Barbatul a fost o figura cunoscuta in lumea muzicii, bucurandu-se de succes și in țara, dar și in strainatate.

DOLIU IN SATU MARE Dr. Nicolae Danuț Danciu a incetat din viața

11:55, 11.03.2024 - Spitalul Județean Satu Mare este in doliu. Șeful secției de Medicina Legala. Dr. Nicolae Danuț Danciu a incetat din viața.  The post DOLIU IN SATU MARE Dr. Nicolae Danuț Danciu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

DOLIU la ISU Alba: Colonelul(r) Blajan Vasile a incetat din viața la varsta de 88 de ani

13:35, 27.02.2024 - DOLIU la ISU Alba: Colonelul(r) Blajan Vasile a incetat din viața la varsta de 88 de ani DOLIU la ISU Alba: Colonelul(r) Blajan Vasile a incetat din viața la varsta de 88 de ani Este doliu la ISU Alba, dupa trecerea in neființa a colenelului(r) Blajan Vasile, la varsta de 88 de ani. ”Cu regret profund…

Doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial ”The Office” s-a stins din viața

14:05, 21.02.2024 - Este doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial The Office” s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Anunțul trist a fost facut de colegii lui, care in aceste momente sufera cumplit dupa pierderea lui! Iata despre cine este vorba!

Tulcea: Sportul romanesc, in doliu! Primul kaiacist roman campion olimpic s-a stins din viata

14:35, 20.02.2024 - Astazi, inima Maestrului Emerit al Sportului, Vasile Diba, a incetat sa mai bata, anunta Consiliul Judetean Tulcea. Primul kaiacist roman campion olimpic, nascut in judetul Tulcea, Vasile Diba a fost descoperit la varsta de 15 ani de antrenorul emerit Igor Lipalit, care a venit in localitatea sa natala…


Ce parere ai despre aceasta stire?