Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena Rybakina vs Ons Jabeur, marea finală de la Wimbledon 2022 - Ora de start, detalii și ce spun cele două sportive

Publicat:

Wimbledon 2022 iși va stabili astazi marea campioana de pe tabloul feminin de simplu. Pentru trofeul de la se vor lupta (cea care e eliminat-o pe in semifinale) și (2 WTA). Meciul va incepe la ora 16:00 și va fi LiveBlog pe HotNews.ro și in direct pe Eurosport.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: Farul vs Rapid – Ultima șansa pentru giuleșteni la Europa / Echipele de start

18:16, 24.04.2024 - Farul Constanța și Rapid se intalnesc miercuri in etapa a șasea din play-off-ul SuperLigii, intr-o partida in care giuleștenii risca sa rateze contactul cu locurile de cupe europene in cazul unei infrangeri. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Meciul cu Simona Halep a distrus-o: „Am plans o saptamana, jur!”

10:35, 23.03.2024 - Sloane Stephens (31 de ani, locul 41 WTA) a dezvaluit ca „am plans o saptamana” dupa ce a pierdut finala Roland Garros 2018, 6-3, 4-6, 1-6 cu Simona Halep. Pe 9 iunie 2018, Simona Halep a caștigat primul ei turneu de Grand Slam. Jucatoarea din Romania s-a impus pe zgura din Paris, la Roland Garros,…

Ion Țiriac, invitat de marca la „Prietenii lui Ovidiu” » Decizie finala in implicarea la Dinamo + detalii și dezvaluiri despre Simona Halep

18:05, 12.03.2024 - Prezent pentru o ediție speciala a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, fostul jucator de tenis Ion Țiriac (84 de ani) a comentat situația Simonei Halep, dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni! Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi urmarita pe…

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs Rapid Ora 20:00 – Echipele de start / Sapunaru, doar rezerva

19:26, 04.03.2024 - Universitatea Craiova primește luni vizita Rapidului pe Ion Oblemenco, intr-o partida care poate insemna pentru ambele echipe apropierea de lider. Meciul din penultima etapa a SuperLigii este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

Nigeria - Coasta de Fildeș, in finala Cupei Africii pe Națiuni

22:00, 11.02.2024 - Nigeria și Coasta de Fildeș se intalnesc ACUM, in finala Cupei Africii pe Națiuni. Meciul poate fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro. Marea finala a Cupei Africii se va disputa pe Stadionul Olympique Alassane Ouattara, din Coasta de Fildeș. ...

LiveBLOG CFR Cluj - Rapid București, in etapa 25 din SuperLiga

20:31, 10.02.2024 - ​CFR Cluj și Rapid București, echipe aflate la egalitate de puncte in clasament, se dueleaza in etapa a 25-a din SuperLiga Romaniei. Meciul de pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu este transmis in format LiveBLOG pe HotNews.ro.

Simona Halep, audiata la TAS - Cele mai importante detalii din a doua zi

08:45, 08.02.2024 - ​Simona Halep ataca decizia ITIA de suspendare de patru ani pentru dopaj la TAS. Audierile de la Lausanne au inceput miercuri și se intind pana vineri, iar fosta lidera WTA spera intr-o reducere a pedepsei. Cele mai importante evenimente ale zilei de joi sunt LiveBlog pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?