Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena Ionescu e disperată, l-a pierdut pe stradă. Vedeta a făcut un apel către fanii ei

Publicat:

Momente grele pentru una dintre cele mai indragite cantarete de la noi. e disperata, dupa ce l-a pierdut pe strada. Vedeta a facut un apel catre fanii ei. a trecut prin momente grele In cadrul emisiunii “Mamici de pitici, cu lipici”, show difuzat de , a facut un […] The post e disperata, l-a pierdut pe strada. Vedeta a facut un apel catre fanii ei appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Andreea Marin a renunțat la dieta! Care au fost cele mai grele momente pentru vedeta / VIDEO

22:50, 17.04.2024 - Andreea Marin ne dezvaluie motivul pentru care a renunțat le dieta. Vedeta și-a pus in gand sa ajunga la greutatea din liceu. Care au fost cele mai grele momente pentru ea, dar și ce face Zana pentru a se menține in forma.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Anamaria Prodan, primele declarații dupa ce s-a zis ca Ronald Gavril a cerut-o in casatorie: „Pregatim totul ca la carte de data asta”

12:10, 12.03.2024 - Anamaria Prodan a avut o prima reacție dupa ce pe rețelele de socializare circula zvonul ca Ronald Gavril a cerut-o in casatorie. Vedeta recunoaște doar ca e fericita alaturi de iubitul ei, de celebrul jucator de box. De mai multe luni de zile, Anamaria Prodan traiește o poveste de iubire alaturi de…

Momente grele pentru Natalia Mateuț. Un suflet apropiat al coprezentatoarei de la Xtra Night Show a murit astazi / FOTO

18:05, 05.02.2024 - Natalia Mateuț nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce astazi un suflet apropiat ei a murit. Vedeta spune ca era atașata de el și avea mare grija de fiecare data, așa cum s-a intamplat și in ultimii trei ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?