Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El este socrul lui Pepe. Ce mesaj emoționant i-a transmis Raluca Pascu tatălui ei

Publicat:

a devenit soția lui Nicolae – Ionuț Pascu, cunoscut sub numele de Pepe, in 2012, cand implinea 21 de ani. Despre soția artistului se știu puține, singura controversa fiind doar faptul ca este verișoara lui , soțul lui . De aceea, nu mulți il cunosc pe socrul artistului, a carui zi […] The post El este socrul lui Pepe. Ce mesaj emoționant i-a transmis tatalui ei appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

A debutat pentru Romania și a primit un mesaj special » Ce i-a transmis soția in 15 cuvinte

20:35, 23.03.2024 - Adrian Șut, mijlocașul de la FCSB, a debutat pentru național Romaniei in meciul amical cu Irlanda de Nord, scor 1-1. Șut a intrat in minutul 75, in locul lui Razvan Marin. A doua zi, a primit un mesaj special de la soția lui, Bianca. +1 FOTO „Felicitari, iubirea mea! Orice scop poate fi atins cu perseverenta…

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Cum a aparut in mediul online soția lui Sorin Gonțea

13:01, 07.03.2024 - In ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție. La scurt timp de la difuzarea momentului in care aceștia au plecat acasa, soția chef-ului a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

Imaginile durerii! Marian Mexicanu și soția lui, prezenți la priveghiul tatalui artistei, in Chișinau / VIDEO

16:40, 16.02.2024 - Marian Mexicau și soția sa, Ana-Maria trec prin momente grele, dupa ce doi membri ai failiei au murit. In utma cu cateva zile s-a stins din viața bunica artistei, apoi au primit inca o veste de coșmar. Socrul acordeonistului a murit și urmeaza sa fie condus pe ultimul drum.

Cristian Daminuța iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj emoționant i-a transmis Madalina, soția lui: „Aș avea sa iți spun...” / FOTO

15:40, 15.02.2024 - Cristian Daminuța are toate motivele sa radieze de bucurie! Indragitul fotbalist iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Ce mesaj emoționant a transmis Madalina, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, pe rețelele de socializare cu aceasta ocazie. Sportivul se bucura de o familie implinita alaturi…

Roxana Dobre, mesaj acid pentru femeile care o critica: „Sunteți frustrate!”. Ce a transmis soția lui Florin Salam / VIDEO

12:20, 02.02.2024 - Roxana Dobre a transmis un mesaj acid pentru femeile care o critica. Soția lui Florin Salam a facut o postare revoltatoare pe rețelele de socializare. Iata ce le-a comunicat partenera de viața a manelistului fanilor ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?