Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El e manelistul care a anunţat că îşi lasă nevasta de dragul vulpiţei! Veronica face furori în industrie

Publicat:

Vulpito, vulpito, ce le faci tu barbatilor? Dupa ce pasiunea ei pentru a ajuns subiect de discutie in toata tara, pare-se ca a inceput sa faca furori in lumea manelistilor! Un cantaret de acest gen a declarat public ca e gata sa-si lase nevasta pentru vulpita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Tzanca Uraganu, la un pas sa fie saltat de mascați, din cauza banilor falși primiți la evenimente. Manelistul a povestit prin ce a trecut din cauza oamenilor rau intenționați

14:15, 07.04.2024 - Tzanca Uraganu s-a trezit intr-o situație neplacuta, asta dupa ce, in urma cu doua zile, a primit la un eveniment care a avut loc in Sibiu bani falși. Manelistul spune ca nu este pentru prima data cand trece prin ceva, asta pentru ca, ultima data, a fost la un pas de a fi saltat de mascați.

Tzanca Uraganu a primit, din nou, bani falși la un eveniment: „Nu va e rușine?”. S-a filmat in timp ce arde bancnotele. Ce masuri vrea sa ia manelistul / FOTO

10:41, 07.04.2024 - Tzanca Uraganu tuna și fulgera, dupa ce a primit, din nou, bani falși la un eveniment. Manelistul a mai trecut printr-o situație asemanatoare in urma cu aproape doua luni, atunci cand tragea un semnal de alarma, spunand ca a fost la un pas de a avea probleme cu legea din cauza unor persoane rau intenționate.…

Xtra Night Show. Primele declarații ale lui Tzanca Uraganu, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul: „Cine va mai face asta...” / VIDEO

07:50, 21.02.2024 - Tzanca Uraganu are din nou probleme cu oamenii legii! Manelistul a ajuns la secția de poliție, dupa ce a fost prins cu bani falși. Iata primele declarații ale artistului, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul.

VIDEO Tzanca Uraganu, audiat de poliție pentru bani falși. Manelistul spune ca i-a primit la dedicații: „Sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”

14:41, 20.02.2024 - Celebrul manelist Tzanca Uraganu spune ca a fost audiat de poliție intr-un dosar cu bani falși. El susține ca ar fi primit bancnote false in timpul dedicațiilor: „Stau eu pe drumuri din cauza voastra, sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”, le-a spus acesta oamenilor…

”Sunt intr-o perioada grea...” Tzanca Uraganu și-a speriat fanii! Cu ce probleme se confrunta manelistul / FOTO

11:26, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu și-a speriat fanii cu un mesaj ingrijorator. Manelistul ar trece printr-o perioada dificila, mai ales dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat. Tzanca Uraganu și-a pus fanii pe ganduri cu ultima postare.

Tzanca Uraganu tuna și fulgera la adresa reprezentanților unei companii de telefonie mobila: „Ii voi da in judecata”. Ce l-a scos din sarite pe manelist / FOTO

23:35, 12.02.2024 - Tzanca Uraganu le-a declarat „razboi” reprezentanților unei companii de telefonie mobila. Manelistul susține ca s-a trezit de nenumarate ori in situații neplacute din cauza firmei respective și are de gand sa acționeze pe cale legala, dupa ultima intamplare.

Tzanca Uraganu și Alina Marymar, ipostaze romantice in Dubai! Cantarețul și-a dus iubita intr-o vacanța de vis / FOTO

21:35, 29.01.2024 - Așa cum a obșinuit pe toata lumea, Tzanca Uraganu traiește ”pe picior mare” alaturi de iubita lui! Manelistul a dus-o pe Alina Marymar intr-o vacanța de lux in Dubai. Cei doi au fost surprinși in ipostaze romantice unul alaturi de celalalt!


Ce parere ai despre aceasta stire?