Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Efectele ecranelor asupra sănătătii copiilor

Publicat:

Potrivit unor studii realizate de , copiii, in special adolescentii, petrec in jur de 7 ore pe zi, adica mai mult de 50 de ore pe saptamana in fata ecranului televizorului, computerului sau telefonului. Aproape la fel de mult cat petrece un om mare la serviciu. Iata care sunt si consecintele.

Dezvoltare copii #1: Prea mult timp petrecut in fata ecranului inseamna acumulare de kilograme

Daca un copil petrece mai mult timp in fata ecranului (indiferent ca vorbim de cel al televizorului, calculatorului sau telefonului), asta inseamna ca aloca mai putin timp…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Neluțu Sabau iși pune semne de intrebare dupa Oțelul - U Cluj: „Se intampla ceva, nu e in regula”

18:45, 21.04.2024 - Oțelul - U Cluj 1-0. Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul ardelenilor, și-a criticat elevii pentru atitudinea aratata la Galați. U Cluj a pierdut al doilea meci in 4 zile cu Oțelul, dupa 1-2 in semifinalele Cupei Romaniei. Iar Sabau a declarat ca a fost o diferența intre cele doua meciuri. Daca in Cupa jucatorii…

Noua escrocherie care face ravagii printre necunoscatori: "Ma auziți acum?" Motivul pentru care sa nu raspunzi cu "Da"

13:41, 15.04.2024 - Aceasta escrocherie incepe cu un apel telefonic aparent inofensiv, in care persoana care suna, adesea cu ajutorul unui sistem automat, pune o intrebare simpla: „Ma auziți?" La auzul acestei intrebari, majoritatea persoanelor raspund instinctiv cu un „da". Cu toate acestea, escrocii exploateaza acest…

Noua escrocherie care face ravagii printre necunoscatori: "Ma auziți acum?" Motivul pentru care sa nu raspunzi cu "Da"

09:36, 13.04.2024 - Aceasta escrocherie incepe cu un apel telefonic aparent inofensiv, in care persoana care suna, adesea cu ajutorul unui sistem automat, pune o intrebare simpla: „Ma auziți?" La auzul acestei intrebari, majoritatea persoanelor raspund instinctiv cu un „da". Cu toate acestea, escrocii exploateaza acest…

Care sunt cele mai comune simptome intalnite la școlari și ce semnifica acestea?

11:50, 10.04.2024 - Pe masura ce copiii de cresc, incep sa aprecieze și sa exploreze tot mai mult lumea din jurul lor. Astfel, dat fiind acest contact cu mediul exterior, copiii de varsta școlara, cu varste cuprinse intre 6 și 12 ani, sunt deosebit de susceptibili la o gama larga de afecțiuni comune. De la simplele raceli…

ISU Teleorman și-a evaluat activitatea desfașurata in anul 2023

14:30, 20.02.2024 - Eveniment ISU Teleorman și-a evaluat activitatea desfașurata in anul 2023 februarie 20, 2024 14:29 Astazi, 20 februarie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgența “A.D. Ghica” Teleorman și-au prezentat bilanțul activitații pe anul 2023, in prezența locțiitorului șefului…

(foto/video) Poliția, dotata cu 18 mașini Ford Kuga, camere de corp și un laser pentru cartografierea accidentelor: Donația face parte dintr-un proiect de 1 milion de dolari

19:40, 09.02.2024 - Inspectoratul General al Poliției a primit in gestiune, astazi, 9 februarie 2024, mai multe camere de corp, unitați de transport, sisteme inteligente „PICAR” și un dispozitiv laser, pentru cartografierea accidentelor rutiere grave. Donația este finanțata de catre Guvernul Japoniei, in cadrul proiectului…

(foto) Poliția, dotata cu 18 mașini Ford Kuga, camere de corp și un laser pentru cartografierea accidentelor: Donația face parte dintr-un proiect de 1 milion de dolari

18:45, 09.02.2024 - Inspectoratul General al Poliției a primit in gestiune, astazi, 9 februarie 2024, mai multe camere de corp, unitați de transport, sisteme inteligente „PICAR” și un dispozitiv laser, pentru cartografierea accidentelor rutiere grave. Donația este finanțata de catre Guvernul Japoniei, in cadrul proiectului…

Comisia Europeana cedeaza și le da fermierilor un prim raspuns concret: Derogare de un an de la regula privind terenul nelucrat

14:01, 31.01.2024 - Comisia Europeana a propus miercuri sa permita fermierilor din blocul comunitar sa se foloseasca de derogarea pentru 2024 din reglementarile cuprinse in Politica Agricola Comuna (PAC) care ii obliga sa mentina anumite terenuri neproductive, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.


Ce parere ai despre aceasta stire?