Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ediţie Specială #RadarGeopolitic | Riscul unui incident nuclear la centrala de la Zaporojie

Publicat:

Șeful Energoatom, Ucraina, face apel la stabilirea unei zone demilitarizate in jurul centralei nucleare pe o raza de 5 km si cere o echipa de menținere a pacii. Urmariți emisiunea , realizata de , jurnalist senior TVR.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 784. Seful AIEA: "Ne apropiem periculos de un accident nuclear la centrala din Zaporojie"

00:05, 17.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 784. "Ne apropiem periculos de un accident nuclear", a declarat Rafael Grossi, directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), in fata Consiliului de Securitate al ONU.

„Ne apropiem periculos de mult de un accident nuclear” in Ucraina, avertizeaza seful AIEA

07:40, 16.04.2024 - Șeful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a declarat luni, 15 aprilie, ca recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene de la Zaporojie, ocupata de Rusia, pun in pericol siguranța oamenilor și ca exista posibilitatea unui accident nuclear, a transmis AFP, preluata…

Uniunea Europeana si SUA considera Rusia responsabila pentru riscul de accident nuclear la centrala din Zaporojie

20:50, 11.04.2024 - SUA si Uniunea Europeana au declarat joi ca invazia Rusiei din Ucraina este cea care a provocat un risc de accident nuclear la centrala ocupata de trupele ruse in regiunea sudica ucraineana Zaporojie si care a fost vizata de mai multe atacuri incepand de duminica trecuta.

Centrala nucleara Zaporojie, vizata de un atac cu drone. „Riscul unui accident nuclear major” crește, atenționeaza AIEA

08:55, 08.04.2024 - Liderul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA) și-a exprimat dezaprobarea fața de bombardamentul cu drone lansat asupra unuia dintre cele șase reactoare ale centralei nucleare Zaporojie din Ucraina, relateaza The Guardian.

Rusia acuza Ucraina de "atac fara precedent" la centrala Zaporojie. AIEA avertizeaza ca riscul unui "accident nuclear major" crește

08:10, 08.04.2024 - Un nou atac cu drone asupra centralei nucleare Zaporojie din Ucraina a crescut riscul unui „accident nuclear major”, a avertizat Agenția Internaționala pentru Energie Atomica a ONU (AIEA). Rusia a acuzat ca Ucraina se afla in spatele atacului, in care ar fi fost ranite trei persoane. Ucraina a negat…

Razboi in Ucraina, ziua 772. Centrala nucleara de la Zaporojie, ramasa fara curent dupa un atac rusesc

09:35, 05.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 772. Ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, a participat la reuniunea ministrilor de Externe ai NATO, la Bruxelles, context in care a facut referire la sprijinul multidimensional si cuprinzator al Romaniei pentru Ucraina.

Atac aerian masiv in Ucraina: peste 90 de rachete și 60 de drone lansate de ruși. Probleme la centrala atomoelectrica din Zaporojie

11:05, 22.03.2024 - Armata rusa a lansat circa 90 de rachete si 60 de drone explozive peste teritoriul ucrainean in cursul noptii de joi spre vineri. Este vorba de unul dintre cele mai masive atacuri rusesti din ultimele luni care s-a soldat cu decese.

Șeful AIEA, Rafel Grossi, intrevedere cu Vladimir Putin: Au discutat despre centrala nucleara de la Zaporojie

09:40, 07.03.2024 - Șeful Agenției Internaționale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, s-a intalnit miercuri cu președintele rus Vladimir Putin, dupa discuții cu oficiali din domeniul energiei privind siguranța la centrala nucleara Zaporojie din Ucraina, relateaza Reuters, citat de presa romana .


Ce parere ai despre aceasta stire?