Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Economisiti bani! Din toamna factura la gaz va frige

Publicat:

are de gand sa solicite Agentiei pentru Reglementari in Energetica o majorare a tarifului la gaz cu cel putin 10 la suta. Asta dupa ce din 1 iulie tara noastra plateste rusilor 361,17 dolari pentru o mie de metri cubi de gaz.

Citeste articolul mai departe pe stireazilei.md…  

Sursa articol: stireazilei.md


Stiri pe aceeasi tema

Faceți plinul astazi, in weekend e mai scump: Prețul motorinei sare de 22 de lei per litru. Cat va costa benzina

12:40, 05.04.2024 - Șoferii vor scoate in weekend mai mulți bani din buzunare pentru carburanți. Astfel, potrivit Agenției Naționale pentru Reglementari in Energetica (ANRE), litrul de benzina va costa cu 5 banuți mai mult, iar cel de motorina cu 6 bani mai mult.

Prețul la carburanți o ia in sus: Cat vor achita șoferii maine pentru benzina și motorina

12:45, 04.04.2024 - Prețul la carburanți o ia in sus. Așadar, benzina și motorina se scumpesc maine, 5 aprilie, potrivit prețurilor de referința, afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica.

e-Factura: Perioada fara sanctiuni pentru contribuabilii care nu utilizeaza sistemul, extinsa pana la 31 mai

22:10, 28.03.2024 - Guvernul Romaniei a adoptat in sedinta de astazi un proiect de act normativ initiat de Ministerul Finantelor, care stabileste: Extinderea perioadei in care nu se vor aplica sanctiuni pentru cei care nu folosesc sistemul RO e Factura; Reglementari privind comercializarea produselor care contin tutun,…

Scumpirile la pompa nu se opresc: Prețul motorinei trece de 22 de lei per litru

12:15, 26.03.2024 - Șoferii vor scoate maine mai mulți bani din buzunare pentru carburanți. Astfel, potrivit Agenției Naționale pentru Reglementari in Energetica (ANRE), litrul de benzina va costa cu 9 bani mai mult, iar cel de motorina cu 2 banuți mai mult.

Starea pieței electricitații și gazelor, dupa criza energetica: Producție record de regenerabile, consum mult mai mic, prețuri in scadere

14:15, 21.03.2024 - Criza energetica, provocata de Rusia prin manipularea livarilor de gaze și invadarea Ucrainei, a dus la schimbari majore pe piețele energetice din Europa, intr-un timp scurt. In primul rand, dorința de a scapa cat mai rapid de dependența ruseasca a determinat creșteri record ale surselor regenerabile,…

Prețul motorinei trece de 23 de lei per litru. Cat va costa benzina maine

12:00, 20.02.2024 - Șoferii vor scoate maine mai mulți bani din buzunare pentru carburanți. Astfel, potrivit Agenției Naționale pentru Reglementari in Energetica (ANRE), litrul de benzina va costa cu 10 bani mai mult, iar cel de motorina cu 9 banuți mai mult.

Scumpirile la pompa nu se mai opresc: Ce prețuri a afișat ANRE pentru maine

12:00, 05.02.2024 - Șoferii vor scoate și mai mulți bani din buzunare pentru carburanți, maine, 6 februarie. Potrivit Agenției Naționale pentru Reglementari in Energetica (ANRE), litrul de benzina și cel de motorina va costa mai mult cu 3 și 2 banuți.

Scumpirile la pompa nu contenesc. Prețul motorinei trece de 22 de lei per litru

12:05, 01.02.2024 - Șoferii vor scoate și mai mulți bani din buzunare pentru carburanți, maine, 2 februarie. Potrivit Agenției Naționale pentru Reglementari in Energetica (ANRE), litrul de motorina va costa cu 12 bani mai mult decat astazi, iar cel de benzina - cu 8 banuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?