Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Echipajul Crew-5 a revenit pe Pământ după o misiune de cinci luni pe Staţia Spaţială Internaţională

Publicat:

Echipajul misiunii Crew-5, format din doi astronauti americani, o cosmonauta si un astronaut japonez, s-a intors sambata pe Pamant la bordul unei capsule a companiei spatiale private SpaceX, dupa ce s-a aflat timp cinci luni pe (ISS), a anuntat duminica NASA, relateaza AFP si dpa, potrivit Agerpres.

Capsula "Endurance" a amerizat in la ora locala 21:00 (02:00 GMT), in largul coastei de vest a statului Florida, avandu-i la bord pe astronauta NASA , colegul ei , astronautul japonez si cosmonauta .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O casa din Florida a fost lovita de gunoi spațial care i-a distrus acoperișul și a trecut prin doua etaje: „Aproape mi-a lovit fiul”

07:05, 03.04.2024 - NASA investigheaza o bucata destul de mare de metal despre care se crede ca este o ramașița a unei baterii eliminate de Stația Spațiala Internaționala pe Pamant dupa ce aceasta a cazut pe o casa din Florida, distrugandu-i acoperișul și trecand prin podelele celor doua etaje, relateaza The Guardian.

Astronauții de pe Stația Spațiala Internaționala au revenit cu bine pe Pamant dupa o misiune de șase luni

15:10, 12.03.2024 - Un echipaj format din patru astronauti a amerizat marti dimineata in largul statului american Florida, in Golful Mexic, revenind pe Pamant dupa o misiune de peste sase luni la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), transmite AFP.

Pentru prima oara de la inceputul razboiului din Ucraina, o echipa ruso-americana de astronauți a fost trimisa pe ISS

16:55, 05.03.2024 - O capsula Crew Dragon la bordul careia s-a aflat un echipaj ruso-american a ajuns, marti, pe Statia Spatiala Internationala (ISS). Echipajul Crew-8, format din trei astronauti ai NASA si un cosmonaut, a decolat duminica seara de la centrul spatial Cape Canaveral, din Florida. Intr-o inregistrare video…

VIDEO. SpaceX lanseaza al optulea echipaj de lunga durata pe orbita

16:56, 04.03.2024 - O racheta SpaceX a decolat in siguranța din Florida duminica seara, transportand un echipaj format din trei astronauți americani și un cosmonaut rus, care se indreapta spre Stația Spațiala Internaționala (ISS) pentru a incepe o misiune științifica de șase luni pe orbita Pamantului. Racheta Falcon 9…

Un echipaj format din trei americani și un rus a fost lansat din Florida catre Stația Spațiala

11:21, 04.03.2024 - O racheta SpaceX care transporta trei astronauți americani și un cosmonaut rus a decolat din Florida. Nava se indreapta catre Stația Spațiala Internaționala (ISS). Capsula care ii transporta a mai fost folosita in misiuni spațiale. O racheta SpaceX care transporta trei astronauți americani și un…

A fost amanata cu 24 de ore, lansarea unui nou echipaj de astronauti spre ISS, din Florida

10:40, 03.03.2024 - Lansarea din Florida a unei rachete Falcon 9 a companiei SpaceX, care urma sa trimita in noaptea de sambata spre duminica trei astronauti americani si un cosmonaut rus spre Statia Spatiala Internationala (ISS), a fost amanata cu o zi din cauza conditiilor meteorologice, informeaza AFP.

Au revenit pe Pamant astronautii europeni care au petrecut 18 zile la bordul ISS intr-o misiune privata VIDEO

20:20, 09.02.2024 - Patru astronauti, dintre care un suedez, un italian si primul turc care a ajuns in spatiu, au revenit pe Pamant vineri, la sfarsitul unei misiuni private de 18 zile la bordul Statiei Spatiale Internationale.

Cei 4 astronauti europeni care au petrecut 18 zile la bordul ISS au revenit pe Pamant, la bordul unei capsule SpaceX

19:51, 09.02.2024 - Patru astronauti, dintre care un suedez, un italian si primul turc care a ajuns in spatiu, au revenit pe Pamant vineri, la sfarsitul unei misiuni private de 18 zile la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?