Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ea este ROMÂNCA de la nunta regală britanică! Cine le-a trimis bijuterii mirilor și cât au costat. MESAJUL te lasă fără cuvinte!

Publicat:

Cel mai important eveniment al zilei de 19 mai a fost fara doar si poate nunta regala britanica ai caror protagonisti, actrita (36 de ani) si (33 de ani), au tinut milioane de oameni in fata micilor ecrane pentru a le urmari ceremonia. Si in Romania s-a facut valva pe marginea acestui subiect, mai ales ca si tara noastra a avut o mica contributie si asta datorita unor bijuterii pe care le-a trimis cadou mirilor.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Mesajul unei romance intoarsa in țara dupa 15 ani in Anglia: "Oameni rai, profitori și triști! Am fugit de dracu și am dat de ma-sa!"

17:40, 03.04.2024 - Dupa 15 ani de trait in Marea Britanie, o romanca a decis sa iși impartașeasca opinia despre viața in Romania pe "Grupul intorșilor acasa", o comunitate online dedicata romanilor din diaspora care au decis sa revina in țara. Femeia relateaza cat de greu ii este sa se adapteze la realitațile cotidiene…

Mesajul unei romance intoarsa in țara dupa 15 ani in Anglia: "Oameni rai, profitori și triști! Am fugit de dracu și am dat de ma-sa!"

13:05, 03.04.2024 - Dupa 15 ani de trait in Marea Britanie, o romanca a decis sa iși impartașeasca opinia despre viața in Romania pe "Grupul intorșilor acasa", o comunitate online dedicata romanilor din diaspora care au decis sa revina in țara. Femeia relateaza cat de greu ii este sa se adapteze la realitațile cotidiene…

The Mirror: Meghan Markle „pune presiune” pe Harry sa mențina relația cu Familia Regala din motive comerciale

11:50, 28.03.2024 - Prințul Harry se afla „sub presiune” din partea soției sale, Meghan Markle, de a menține relația cu Familia Regala din motive comerciale, in contextul noilor lor afaceri, conform unui expert regal, citat de The Mirror.

O romanca de 42 de ani aflata in vizita la Chișinau, diagnosticata cu rujeola: Ce spune ANSP

17:26, 29.02.2024 - Un nou caz de rujeola de import a fost inregistrat in țara noastra, la o persoana originara din Romania, ce a fost confirmat de ANSP. Potrivit reprezentanților Agenției, boala a fost inregistrata la o femeie, in varsta de 42 ani, care se afla intr-o vizita in municipiul Chișinau.

Moarte subita in Familia Regala britanica. Ginerele prinților de Kent a murit la doar 45 de ani: „Tom a fost un om excepțional”

11:20, 28.02.2024 - Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabrielle Kingston, a murit la varsta de 45 de ani, a anunțat Palatul Buckingham intr-o declarație, in timp ce familia spune ca moartea lui a fost un „mare șoc”.

Incepe campionatul județean de Padel - Timiș 2024

13:30, 16.02.2024 - Ne bucuram sa anunțam ca deja avem in Timișoara o comunitate reala de jucatori de padel, numarul celor care practica sau descopera acest sport fiind in continua creștere. Peste 120 de sportivi s-au inscris la CAMPIONATUL JUDEȚEAN DE PADEL – TIMIȘ 2024, prima competiție de acest gen organizata in țara…

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din Romania 2024: Conferința „34 de ani de la revenirea Familiei Regale in Romania. Familia Regala și tinerii”

02:10, 14.02.2024 - COMUNICAT DE PRESA Fundația Județeana pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primaria Municipiului Ploiești și Casa de Cultura „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploiești, alaturi de susținatori ai monarhiei și ai Casei Regale a Romaniei, au organizat in data de 13 februarie 2024, sub egida programului…


Ce parere ai despre aceasta stire?