Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E un antibiotic natural foarte eficient! Planta care tratează mai multe tipuri de virusuri

Publicat:

Cimbrul este o planta ideala pentru tratarea mai multor tipuri de virusuri, fiind și un remediu excelent impotriva crampelor produse in perioada menstruației, dar și in cazul durerilor de cap și spate, precum și a senzației de greața și amețeala, scrie a1.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

au fost creați roboții care nu nevoie de niciun ajutor din partea oamenilor

09:55, 27.03.2024 - Un grup de oameni de știința a creat inteligențe artificiale care pot vorbi intre ele. Noul model este capabil sa invețe și sa indeplineasca sarcini care ii sunt date doar pe baza unor instrucțiuni scrise și apoi sa le transmita altor AI, spun cercetatorii. Un studiu privind descoperirile și dezvoltarea…

Romania va avea o baza unica de date de contact pentru toate instituțiile statului. Mircea Abrudean: „Este un pas important pentru a asigura schimbul eficient de informații”

14:20, 14.03.2024 - Proiectul este menit sa aduca o transparența mai mare in administrația publica, permițand cetațenilor, mediului de afaceri și altor parți interesate sa acceseze ușor și rapid informațiile de contact ale autoritaților și instituțiilor publice.

Beneficii uimitoare pentru sanatate ale uleiului de masline de tescovina

14:25, 01.03.2024 - Uleiul de masline este recunoscut ca fiind printre cele mai sanatoase tipuri de ulei pentru consum. Uleiul de masline de tescovina este obținut din pulpa și resturile de masline ramase, procesat folosind un solvent și hexan pentru extracție. De asemenea, acesta este sigur pentru consum de catre oricine,…

Leacul natural, hreanul, care contine Vitamina C de doua ori mai mult decat portocalele!

23:16, 26.02.2024 - PLANTA MINUNE DIN FARFURIE Hreanul este o planta cu o radacina iute la gust, cultivat de prin secolul al XII-lea. Aceasta uimitoare planta a fost folosita pentru prima data in gradinile manastirilor medievale, ea fiind gasita initial in apropierea zonelor umede, a paraielor si pe malurile raurilor.…

O dubla campioana olimpica cu exces natural de testosteron in corp se judeca la CEDO pentru a putea concura in atletism

17:35, 09.02.2024 - Atleta sud-africana Caster Semenya, impiedicata sa concureze deoarece refuza tratamentul pentru a-si reduce nivelul de testosteron, a cerut vineri ajutor pentru a-si finanta batalia juridica impotriva acestui regulament, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Cancerul tiroidian este unul dintre cele mai intalnite tipuri de cancer. Cum se trateaza

11:36, 05.02.2024 - Cancerul tiroidian este unul dintre cele mai intalnite tipuri de cancer. Cei mai mulți pacienți nu au simptome sugestive. De aceea, diagnosticul in faza incipienta este foarte important. Despre aceasta boala discutam cu dr. Roxana Boanța, medic primar chirurgie generala.

Banc: „Sotia mea ma trateaza ca pe un caine”. Continuarea te va amuza

14:20, 27.01.2024 - Este weekend și trebuie sa te bucuri din plin de orice moment, așa ca noi iți prezentam cateva glume care te vor ajuta sa uiți de griji și probleme. Iata cele mai tari bancuri din toate timpurile.

Ghidul de cumparaturi: cum alegi eficient mobila de bucatarie

14:25, 25.01.2024 - Toata lumea o știe, cea mai iubita incapere din casa este bucataria. Acolo toți se strang nu numai la masa, dar și pentru activitațile zilnice, discuții, teme cu copiii. Pentru orice gospodina mobila este extrem de importanta, de aceea iata un mic ghid de cumparaturi despre cum sa alegi eficient mobila…


Ce parere ai despre aceasta stire?