Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere mare pentru Cristina Cioran. Vedeta a transmis un nou mesaj de pe patul de spital. Detalii de ultima ora despre fetiţa ei

Publicat:

trece prin momente delicate. Vedeta a nascut prematur, la doar 7 luni de sarcina. Durere mare pentru . Vedeta a transmis un nou mesaj de pe patul de spital Celebra actrița a fost nevoita sa fie operata de urgența pentru a iși salva sarcina. Ea era programata pentru cezariana in luna septembrie, […] The post Durere mare pentru . Vedeta a transmis un nou mesaj de pe patul de spital. Detalii de ultima ora despre fetita ei appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Cristina Spatar, de urgența la spital. Cum s-a recuperat vedeta dupa infecția la ochi: „Ma trezeam noaptea de durere...

17:05, 09.03.2024 - Cristina Spatar a trecut prin clipe cumplite, dupa ce s-a trezit ca a facut o infecție la ochi. Vedeta a ajuns de urgența la spital și abia dupa o lunga perioada de tratament, a putut spune ca s-a vindecat.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Pisica Monicai a bagat-o in spital pe celebra afacerista! Cum a ajuns vedeta pe patul de spital din cauza animaluțului de companie

22:50, 29.02.2024 - Monica Tatoiu a ajuns la spital de curand. Femeia de afaceri a fost, de curand, mușcata de pisica ei, așa ca, a avut nevoie de ajutorul medicilor, asta pentru ca a fost operata. Cum se simte in prezent.

Alexandru Pantea, mesaj de pe patul de spital dupa operație

22:01, 28.02.2024 - Alexandru Pantea (20 de ani), fundașul dreapta de la FCSB, s-a operat la Roma dupa ce a suferit o ruptura a ligamentului incrucișat anterior de la piciorul drept. Jucatorul de la FCSB a suferit accidentarea l un antrenament și va rata restul sezonului. El va reveni pe teren in octombrie, in stagiunea…

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Anamaria Prodan a rabufnit, dupa ce Eva Maruța a fost dur criticata: „Este peste maica-sa, peste taica-su, peste toate neamurile ei”

14:06, 31.01.2024 - Anamaria Prodan a reacționat vehement, dupa ce Eva Maruța a fost aspru criticata pentru rolul in filmul „Tati Part-time”. Celebra impresara crede ca fiica Andrei și a lui Catalin Maruța va avea un viitor stralucit.Odata cu apariția in cinematografe a filmului „Tati Part-time”, unde Eva Maruța are rol…


Ce parere ai despre aceasta stire?