Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DURERE imensă pentru Donald TRUMP. Fratele său a murit la 71 de ani

Publicat:

, fratele mai mic al presedintelui SUA, a murit la varsta de 71 de ani, la un spital din . El era bolnav de mai multe luni, insa nu se știe deocamdata de ce afecțiuni suferea...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Fata Andreei Marin vrea sa plece in strainatate, la studii. Cu cine planuiește sa se mute la New York: „Visul este sa iși țina Ștef promisiunea”

13:50, 21.03.2024 - Fata Andreei Marin și a lui Ștefan Banica jr. se gandește sa se mute in strainatate dupa ce va absolvi liceul. Violeta Banica planuiește sa studieze la New York și spera chiar sa locuiasca acolo cu fratele ei vitreg, cu Radu Ștefan Banica. In varsta de 17 ani, Violeta Banica se concentreaza la studiile…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

12 martie: 34 de ani de la adoptarea Proclamației de la Timișoara VIDEO

00:05, 12.03.2024 - La 12 martie 1914 a avut loc prima expoziție a lui Constantin Brancuși la New York, iar in anul 1993 a murit fotbalistul Iuliu Bodola. In aceeași zi, dar in anul 1966, a murit pictorul Victor Brauner.

Iris Apfel, simbol al modei si "starleta geriatrica", a murit la varsta de 102 ani

07:55, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui anunț pe contul sau oficial de pe reteaua sociala.

A vrut sa-l salveze, dar a murit și ea: O femeie s-a inecat impreuna cu fratele sau, care s-ar fi pravalit sub gheața unui lac, la Edineț

15:26, 07.02.2024 - Tragedie la Edineț. Doi frați, un barbat de 57 de ani și o femeie de 62 de ani, au fost depistați fara suflare intr-un iaz din satul Tirnova, raionul Edineț. Potrivit oamenilor legii, aceștia lucrau ca paznici la bazinul acvatic și ar fi mers la pescuit, ignorand faptul ca gheața era prea subțire.

Mihai Albu este in doliu! I-a murit fratele, la 5 luni dupa ce și a pierdut mama / FOTO

17:11, 05.02.2024 - Mihai Albu este din nou in doliu! La doar 5 luni de la decesul mamei sale, fratele fostului soț al Iuliei Albu trece din nou printr-o perioada agitata. Mai exact, fratele designer-ului de moda a trecut in neființa. Iata mesajul sfașietor postata de Mihai Albu, pe pagina sa de Facebook!

Lacrimi și durere la Șoldanești: Tanara care a murit pe patul de spital, dupa accidentul de la Orhei, condusa pe ultimul drum

15:30, 20.01.2024 - Mihaela Musteața, una dintre cele patru persoane ranite in accidentul cumplit de langa Orhei pe 13 ianuarie, care s-a stins pe patul de spital, a fost condusa pe ultimul drum astazi. Funeraliile s-au desfașurat in localitatea de baștina a tinerei, orașul Șoldanești.


Ce parere ai despre aceasta stire?