Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După temperaturi caniculare, ne așteaptă ploi puternice cu grindină. Avertizarea sinopticienilor

Publicat:

de Stat (SHS) a anunțat pe parcursul zilei de astazi de instabilitate atmosferica. Totodata, pana pe 1 august, in țara se menține și vreme caniculara.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Zi de primavara cu ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi, in toata țara

07:30, 17.04.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o zi predominant innorata. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai notabil aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de ploaie, care va marca vremea pe parcursul intregii zile.

Specialiștii ANM au emis Cod Galben pentru jumatate de țara: ploi puternice și scad temperaturile/ HARTA

10:30, 16.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare meteo cod galben de vreme rea in Romania.Avertizarea meteo ANM este valabila de astazi, 16 aprilie, ora 15:00, pana maine, 17 aprilie, la aceeași ora.

Luna aprilie va fi cu temperaturi peste valorile normei

17:15, 02.04.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat a evaluat pentru luna aprilie curent un regim termic, care arata sa fie peste valorile normei. Potrivit SHS, in urma analizei materialelor sinoptice și climatice, pentru aprilie 2024, temperatura medie lunara a aerului se prevede peste valorile normei (norma fiind…

Se zburlește vremea: Maine, se așteapta rafale de vant de pana la 15-20 m/s

15:30, 28.03.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astazi, 28 martie, un cod galben de vant puternic in toata țara. Avertizarea este valabila pentru ziua de maine, penru intervalul orelor 08:00 - 18:00.

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Soare și nori, dar fara ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi in Moldova, conform meteorologilor

07:15, 22.02.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul parțial noros spre dupa-amiaza. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acesta este un detaliu semnificativ al prognozei meteo pentru ziua de astazi.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Cat mai sta in Romania valul de aer tropical. Anunțul ANM despre ce ne așteapta, unde ninge

07:35, 07.02.2024 - Vreme anormal de calda se anunța in continuare in țara noastra. Valul de aer tropical ne rasfața cu temperaturi de primavara. De altfel, pana la mijlocul lunii februarie, meteorologii anunța temperaturi mai mari cu 101-5 grade Celsius decat normalul perioadei.


Ce parere ai despre aceasta stire?