Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După ce ”s-au despărțit”, Ramona Olaru și Cuza sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. S-au filmat în cuibușorul de nebunii

Publicat:

a anunțat in urma cu mai multe zile ca relația cu , cunoscut ca și Cuza, s-a terminat, insa ulterior au aparut din nou impreuna. Acum sunt mai indragostiți ca niciodata și vor sa arate asta tuturor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barlogul din centrul Bucureștiului deținut de miliardarul Daniel Dineș. cuibușorul de nebunii, pazit de soldați din Legiunea Straina!

19:15, 02.04.2024 - Cel mai bogat om din Romania și-a achiziționat o vila de lux in Dorobanți, pe care a platit o suma exorbitanta! Deși nu locuiește in țara, Daniel Dineș poposește la conac ori de cate ori vine sa iși viziteze amanta. VEZI AICI CAT A COSTAT ȘI CUMARATA PROPRIETATEA IMPRESIONANTA A OMULUI DE AFACERI!

Culmea talhariei: individ filmat cand fura un smartphone dintr-un magazin, de fața cu mai mulți clienți VIDEO

09:55, 02.04.2024 - Poliția cauta de cateva ore bune un tanar care a furat un smartphone dintr-un magazin din orașul Buzau. Individul a smuls telefonul din standul pe care era expus, in vazul angajaților și al unor clienți care se aflau la acea ora in magazin.

Tineri REȚINUȚI la Calarași. ȘANTAJAU un alt tanar cu imaginile unui “amantlac” filmat cu o tanara de 18 ani

12:35, 13.03.2024 - Tineri REȚINUȚI la Calarași. ȘANTAJAU un alt tanar cu imaginile unui “amantlac” filmat cu o tanara de 18 ani Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au anunțat astazi ca au emis ordonanța de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri, de 29 și 36 de ani, din comuna Calarași, banuiți…

Un lup a fost filmat urmarind o mama cu copilul in carucior, in Italia VIDEO

15:51, 10.02.2024 - Daca la noi vuieste mass-media despre ursi care ajung pana in sate sau orase si despre oameni care le dau sa manance si fac selfie-uri cu ei, iata ca in Italia se intampla acelasi lucru, dar cu lupii.

O romanca a filmat prețurile dintr-un supermarket din Elveția: „Prețuri ca in Romania, dar salarii de pe alta planeta“ VIDEO

05:10, 03.02.2024 - O romanca care locuiește in Germania prefera sa mearga la cumparaturi in Elveția pentru calitatea produselor, dar și pentru prețurile pe care le considera rezonabile. Mulți romani au ținut sa puncteze ca salariile in țara cantoanelor sunt și de trei ori mai mari ca in Romania


Ce parere ai despre aceasta stire?