Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După ce i l-a retras în februarie, Amnesty International îi va reacorda statutul de 'prizonier de conştiinţă' lui Aleksei Navalnîi

Publicat:

a anuntat vineri ca ii va acorda din nou statutul de 'prizonier de constiinta' lui , pe care i l-a retras in 24 februarie din cauza unor afirmatii din trecut ale disidentului rus in care acesta instiga la ura, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

''In urma unei evaluarii atente, a decis sa il redesemneze pe drept un 'prizonier de constiinta' a luat (in 24 februarie) o decizie gresita si cere scuze pentru impactul negativ pe care aceasta l-a avut asupra lui personal si…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eparhia Moscovei il sanctioneaza pe preotul care a slujit la parastasul lui Aleksei Navalnii

10:00, 24.04.2024 - Eparhia Moscovei din cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse a anuntat marti pe site-ul sau de internet ca preotul care a slujit la parastasul lui Aleksei Navalnii a fost oprit de la slujire pe timp de trei ani, transmite Reuters.

Soția lui Aleksei Navalnii si-a angajat garda de corp: 'Cand esti prea cavaler, poti face o miscare gresita'

15:31, 18.04.2024 - Iulia Navalnaia, vaduva fostului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, a declarat intr-un interviu pentru revista Time publicat miercuri ca si-a angajat o garda de corp in urma unui atac cu un ciocan care l-a vizat la Vilnius pe fosta mana dreapta a lui Navalnii, Leonid Volkov, relateaza Reuters.

Iulia Navalnaia a venit la ambasada Rusiei de la Berlin pentru a vota si a participa la protestul de la pranz

19:40, 17.03.2024 - Iulia Navalnaia, vaduva lui Aleksei Navalnii, liderul opozitiei ruse fata Vladimir Putin care a murit in inchisoare, s-a prezentat duminica la ambasada Rusiei la Berlin pentru a vota in alegerile prezidentiale din tara sa si a participa la protestul „Amiaza impotriva lui Putin”, relateaza AFP si Reuters.

Alegeri in Rusia - Iulia Navalnaia a venit la ambasada de la Berlin

15:35, 17.03.2024 - Iulia Navalnaia, vaduva lui Aleksei Navalnii, liderul opozitiei ruse fata Vladimir Putin care a murit in inchisoare, s-a prezentat duminica la ambasada Rusiei la Berlin pentru a vota in alegerile prezidentiale din tara sa si a participa la protestul "Amiaza impotriva lui Putin", relateaza AFP si Reuters,…

Armata ucraineana s-a retras din doua sate de langa Avdiivka: „S-au dat lupte crancene. Rușii au suferit pierderi grele”

17:40, 27.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din satele Severne si Stepove, situate in apropierea orasului Avdiivka, care a fost capturat recent de trupele ruse in provincia Donetk din estul Ucrainei, a anuntat marti un purtator de cuvant militar ucrainean citat de Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

FC Barcelona i-a retras lui Dani Alves statutul de legenda a clubului

11:30, 27.02.2024 - FC Barcelona i-a retras lui Dani Alves statutul de legenda a clubului catalan de fotbal, de care beneficiaza peste 100 de jucatori care au aparat de-a lungul timpului tricoul "blaugrana", de la infiintarea acestei grupari, pe 29 noiembrie 1899, informeaza presa spaniola, potrivit Agerpres. FC Barcelona…

Putin va trebui tras la raspundere pentru moartea lui Navalnii, spune seful diplomatiei UE

18:05, 19.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin va trebui ''tras la raspundere'' pentru moartea lui Aleksei Navalnii, a declarat pe platforma X seful diplomatiei europene Josep Borrell, dupa ce s-a intalnit la Bruxelles cu vaduva opozantului rus decedat recent in inchisoare, transmit AFP si Reuters.

Autoritațile ruse i-au spus mamei lui Navalnii ca fiul ei a murit de „sindrom de moarte subita”

19:36, 17.02.2024 - Autoritațile ruse i-au spus mamei disidentului Aleksei Navalnii, ucis de regim intr-un lagar din Siberia, ca fiul ei a murit din cauza unui „sindrom de moarte subita” și ca trupul neinsuflețit nu va fi predat familiei pentru inmormantare pana la finalizarea „anchetei”, scrie Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?