Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dulceață de pepene roșu. Rețeta simplă a unui desert delicios

Publicat:

A venit vara, iar totodata sezonul in care multe gospodine pregatesc proviziile pentru anotimpul rece. Iți dorești sa pregatești ceva mai special? Ei bine, noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru dulceața de pepene roșu. De ce ingrediente avem nevoie, dar și care este modul de preparare pentru aceasta delicatesa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salam de biscuiți. Desert delicios de post

12:45, 23.03.2024 - Vrei sa pregatești un desert delicios de post, dar nu știi ce? Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de salam de biscuți. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Oirce gospodina poate face aceasta delicatesa.

Rețeta de prajitura cu nuci și branza. Un desert delicios, simplu și rapid

20:35, 18.03.2024 - Vrei sa iți surprinzi familia cu un desert delicios, dar chiar nu mai știi ce sa mai gatești de data aceasta, iar totodata nu vrei sa pierzi prea mult timp in bucatarie, departe de cei dragi? Noi avem soluția care ar putea fi potrivita pentru tine, așa ca iți prezentam o rețeta simpla și rapida pentru…

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu nuci și gem. Un desert simplu și delicios

10:11, 27.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert gustos, atunci pregatește rețeta de prajitura cu nuci și gem. Este un preparat simplu și sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta rapida de crema de zahar ars. Ai nevoie de cinci ingrediente pentru acest desert simplu și delicios

18:05, 03.02.2024 - Daca nu ai idee cu ce desert sa ii mai surprinzi pe cei dragi, atunci noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de crema de zahar ars. Se prepara extrem de rapid și ai nevoie de doar cinci ingrediente.

Rețeta de chec cu clementine. Un desert delicios pentru weekend

09:45, 12.01.2024 - Weekend-ul se apropie cu pași repezi, iar daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios, atunci pregatiți checul cu clementine. Este un preparat gustos, care va reuși sa va incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de clatite umplute cu branza și sos de portocale a lui Chef Joseph Hadad. Pașii pe care trebuie sa ii urmezi pentru un desert delicios

19:25, 06.01.2024 - Chef Joseph Hadad a impartașit o rețeta delicioasa de clatite umplute cu branza și sos de portocale. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie și ce pași trebuie sa urmezi pentru a obține un desert delicios.


Ce parere ai despre aceasta stire?