Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dulceață de mentă cu lămâie. Un desert unic, care îți cucerește papilele gustative

Publicat:

In aceasta perioada a anului, numeroase gospodine strang deja provizii pentru sezonul rece, astfel ca nu sunt deloc puține cele care așeaza borcanele cu dulceața sau compot pe rafturi. Ei bine insa daca totuși te-ai plictist de vechile rețele și vrei ceva nou, noi iți prezentam cum poți face dulceața de menta cu lamaie. Gustul intrece orice așteptare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de shaorma de post. Preparatul care iți va incanta papilele gustative

11:25, 11.04.2024 - Rețeta de shaorma de post este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative/ Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de brioșe cu nuci. Desertul care iți va incanta papilele gustative in postul Paștelui

07:55, 27.03.2024 - Ne aflam in postul Paștelui, cel mai greu din an, iar din acest motiv ne-am pregatit sa-ți prezentam cea mai simpla rețeta de brioșe cu nuci. Este desertul care iți va incanta papilele gustative in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pachețele de primavara. Vor reuși sa-ți incante papilele gustative

10:20, 15.03.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat nou, atunci pregatește rețeta de pachețele de primavara. Acestea vor reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de mucenici muntenești fierți. Preparatul care iți va incanta papilele gustative pe data de 9 martie

10:45, 09.03.2024 - Astazi, pe data de 9 martie 2024, sunt sarbatoriți Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia. Pentru aceasta zi de sarbatoare ți-am pregatit o rețeta simpla de mucenici muntenești fierți. Este preparatul care iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Cafeaua facuta la ibric ascunde multe pericole! Care sunt riscurile la care te expui și cate cafele ar trebui sa bei intr-o zi

17:40, 27.02.2024 - Gustul delicios și starea de energie pe care o da cafeaua sunt doar doua dintre marile motive pentru care romanii iubesc aceasta bautura. Cu toate acestea, specialiștii recomanda ca oamenii sa fie vigilenți la modul in care aceasta este preparata pentru a evita astfel probelemele de sanatate care pot…

AQUA Carpatica obține pentru al optulea an consecutiv distincția Superior Taste Award

15:55, 20.01.2024 - AQUA Carpatica a obținut pentru al optulea an consecutiv distincția Superior Taste Award, acordata de catre Institutul Internațional pentru Gust și Calitate (International Taste and Quality Institute), de aceasta data pentru gama AQUA Carpatica Flavours, dupa cum urmeaza: ⭐⭐⭐AQUA Carpatica Flavours-…


Ce parere ai despre aceasta stire?