Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dulceață de ceapă. Cum se face și cu ce să o mănânci

Publicat:

Daca nu ai mancat pana acum dulceața de ceapa, ar trebui sa incerci aceasta rețeta. Poți manca dulceața de ceapa in burgeri, langa fripturi sau chiar cu un mic dejun cu oua poșate și sos olandez.  Ceapa este una dintre legumele de baza, cel puțin in bucataria romaneasca. Exista foarte puține mancaruri in care nu se incepe cu clasica ceapa calita.  Dar ceapa nu e doar baza pentru mancare și sosuri, ci poate deveni dulceața sau supa. Poți pune dulceața de ceapa in sandvișuri și este delicioasa alaturi de o friptura de porc sau pui.  Cuprins: Ce tipuri de ceapa pot fi folosite in aceasta rețeta de…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alege locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorti a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeana nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunala, orașeneasc

20:01, 19.04.2024 - Alege locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorti a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeana nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunala, orașeneasca și municipala și a locțiitorilor acestora Alege…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Retete cu purcel de lapte

14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Reteta pentru doua anotimpuri intr-unul singur: gutui umplute cu carne

21:00, 10.02.2024 - 6 gutui mari1 lamaie6 linguri de unt nesarat sau margarina2 cepe mari, tocate marunt350g carne de miel dezosata, tocata1 rosie mare, ferma, coapta sau 2/3 cana de piure de rosii la conservaSare si piper negru proaspat macinat1 lingurita de scortisoara½ lingurita de cuisoare1 legatura de patrunjel proaspat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?