Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama vieții lui Ștefan Mihăilescu-Brăila. Durerea imensă a actorului care l-a interpretat genial pe „Bachus“

Publicat:

Considerat unul dintre geniile comediei romanesti, Ștefan Mihailescu-Braila ar fi implinit astazi 98 de ani. Marele actor s-a stins din viața la 71 de ani, uitat de lume. La inmormantarea sa au participat doar cateva persoane.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bojan Krkic a dezvaluit, in sfarșit, drama care i-a ruinat cariera: „Le-am spus sa opreasca avionul”

16:10, 12.04.2024 - Bojan Krkic (33 de ani) a decis sa-și spuna povestea dupa ce s-a retras din cariera de fotbalist. Considerat unul dintre cele mai mari talente de la finalul anilor 2000, sarbul nascut in Spania nu și-a atins niciodata potențialul, fie ca a evoluat la Barcelona, AS Roma sau AC Milan. Fostul fotbalist…

Un bucurestean a dat lovitura vietii. A castigat marele premiu la Loto 6/49! Cat a costat biletul norocos

08:26, 12.04.2024 - Un roman din Bucuresti nu va mai trebui sa munceasca nicio zi in viata lui. A dat lovitura la Loto 6/49. Omul a pus mana pe 1,94 milioane de euro. Biletul norocos a fost jucat in Sectorul 2. A jucat 22 de variante Potrivit Loteriei Romane, biletul cu 22 de variante a costat 154,5 lei. […] The post Un…

Florin Piersic a dezvaluit care e cel mai mare regret din viața sa: I-am pierdut pe toți!

10:25, 26.03.2024 - Marele actor Florin Piersic a dezvaluit care e cel mai mare regret al vieții sale. Cu o cariera de succes, Florin Piersic a fost considerat un talent demn de Hollywood. Iar fiul sau, Florin Piersic Junior nu doar ca i-a calcat pe urme, dar a mers mult mai departe și a devenit chiar și un regizor de…

Drama lui Horia Moculescu. Fiul secret a murit la 31 de ani. Ce amintiri are marele compozitor alaturi de Ionuț

19:40, 18.03.2024 - Mulți il știu ca un om plin de viața, dar viața l-a pus la incercare. Horia Moculescu a fost casatorit de patru ori, iar in urma cu 16 ani, și-a pierdut fiul. Ionuț a murit in Germania, la 31 de ani.

Drama vieții actorului Costin Marculescu. Durerea imensa pe care a luat-o cu el in mormant: „A planuit totul”

12:11, 27.02.2024 - Moarte neașteptata a actorului Costin Marculescu in urma cu aproape 4 ani ani a dat la iveala o durere nemarginita cu care a trait in ultima perioada a vieții. Acesta a fost macinat de faptul ca luni de zile nimeni nu ii deschidea ușa, iar așa-zișii prieteni nu se deranjau sa-i dea un telefon.

Drama vieții lui Vladimir Gaitan, actorul care și-a așteptat moartea ani in șir: „Eram pregatit in fiecare zi s-o iau din loc”

15:20, 02.02.2024 - Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei a fost macinat de o mare drama. La 40 de ani a fost diagnosticat cu o boala crunta de sange, iar acest lucru l-a facut sa traiasca pe muchie de cuțit. Lui Vladimir Gaitan i se spusese sa se pregateasca, pentru ca poate oricand sa moara.

FOTO: O familie tanara din Stauceni are nevoie de ajutor. Durerea imensa a doi parinți loviți din toate parțile

11:20, 29.01.2024 - FOTO: O familie tanara din Stauceni are nevoie de ajutor. Durerea imensa a doi parinți loviți din toate parțile O familie tanara din Tocileni, comuna Stauceni, care a pornit la drum cu aspirații și nadejde sa faca o gospodarie frumoasa a fost crunt lovita in ultimii ani de boli și, implicit, de multe…

Drama vieții artistei Carmen Radulescu, parasita de mama: „Ma ținea cu capul in jos și ma batea pe coloana, sa mor mai repede”

10:45, 27.01.2024 - Carmen Radulescu, una dintre cele mai indragite interprete de muzica ușoara din Romania, implinește 60 de ani. Frumoasa artista a povestit despre drama pe care a trait-o in copilarie, atunci cand a aflat ca a fost infiata.


Ce parere ai despre aceasta stire?