Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama neștiută a unei ispite de la „Insula Iubirii”. Mama i-a murit în brațe: „Am greșit pe parcursul vieții de multe ori”

Publicat:

A fost unul dintre cele mai dorite ispite masculine de la „”, dar și unul dintre cei mai maturi barbați care au pașit in Thailanda, in cel mai tare reality show. , caci despre el este vorba a atras atenția multor domnișoare și a parut a fi mereu un barbat puternic. Cu toate acestea, fosta ispita de la „” ascunde o drama care i-a marcat viața pentru totdeauna.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. O influencerița a murit la varsta de 30 de ani, din cauza unei operații estetice. Și-a dorit o schimbare, dar a platit frumusețea cu prețul vieții / VIDEO

08:35, 26.03.2024 - Un nou caz cutremurator. A platit frumusețea cu prețul vieții. O tanara influencerița a murit la doar 30 de ani, dupa ce a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o operație de liposucție.

Dana Budeanu, luata peste picior de Adela Popescu. Reactia criticului de moda: „E nasol sa fii comoda. Femeia trebuie sa fie frumoasa”

12:16, 25.03.2024 - Adela Popescu a decis sa plece in Thailanda, pentru a fi alaturi de soțul ei, la filmarile pentru „Insula Iubirii”. Pe rețelele de socializare, vedeta și-a ținut fanii la curent cu ce a facut acolo. In plus, vedeta l-a filmat pe soțul ei in mai multe ipostaze, iar in unele a amintit-o și pe Dana […]…

Adela Popescu, revedere emoționanta cu Radu Valcan! Soția prezentatorului Insula Iubirii a calatorit pana in Thailanda / FOTO

12:10, 18.03.2024 - Adela Popescu i-a facut o surpriza de proporții lui Radu Valcan! Soția prezentatorului de la Insula Iubirii și-a dorit cu orice preț sa il vada, astfel ca a luat avionul și a calatorit din București pana in Thailanda. Revederea dintre cei doi a fost de-a dreptul emoționanta!

Incep filmarile pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Valcan a ajuns deja in Thailanda

12:41, 26.02.2024 - Insula Iubirii se pregateste sa primeasca noi cupluri curajoase si determinate sa traiasca experienta vietii lor, in cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de indragostiti.

Cum arata iubitul Adrianei Minea, fosta ispita de la Insula Iubirii. Tanara și-a gasit marea iubire dupa experiența din Thailanda

11:50, 23.02.2024 - Adriana Minea, fosta ispita de la Insula Iubirii, și-a gasit marea dragoste dupa experiența traita in Thailanda. Tanara se iubește cu Alexandru Vochescu, un cunoscut om de afaceri din Romania.

Drama unor romani al caror fiu a murit in Germania. A fost incinerat fara știrea familiei, iar certificatul de deces lipsește

06:50, 22.02.2024 - Un roman mort in Germania a fost incinerat fara ca familia din Romania sa fie anunțata despre deces. La șase luni de la moartea barbatului, autoritațile romane nu au fost capabile sa transmita parinților, care au aflat despre tragedie printr-o cunoștința, nici macar certificatul de deces.

Drama unui cunoscut influencer. I-a murit bebelușul in somn: „O parte din mine chiar credea ca se va trezi"

11:25, 08.02.2024 - O tanara in varsta de 25 de ani, celebru influencer din Australia, a anunțat pe rețelele de socializare ca trece printr-o drama cumplita. Aceasta și-a pierdut fiul dupa doar o luna de la naștere. Bebelușul a murit in somn.

Drama vieții lui Silviu Stanculescu, actorul care a iubit o singura femeie. Tragedia care l-a ingenuncheat

14:55, 24.01.2024 - Se implinesc 92 de ani de la nașterea actorului Silviu Stanculescu, unul dintre cei mai iubiți artiști ai generației de aur a cinematografiei romanești. Puțina lume știe ca in tinerețe, artistul a trecut printr-o mare tragedie,


Ce parere ai despre aceasta stire?