Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama neştiută a Ioanei Grama. Însărcinată în nouă luni, şi-a amintit totul: "Nu e nimic care să te facă să uiţi". VIDEO

Publicat:

numara zilele pana cand va deveni mamica si abia asteapta momentul in care isi va strange bebelusul la piept. Vorbind despre sarcina, bloggerita si-a amintit si de drama vietii sale, de cea mai grea perioada, atunci cand si-a pierdut sora intr-un accident de masina.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama neștiuta a lui Jaguaru, concurentul de la “Insula de 1 milion”. Cum s-a ales cu o “sora”, in urma unei crime: “A așteptat-o ascuns dupa ușa și a ucis-o!”

16:30, 13.03.2024 - Dupa ce a cucerit inimile romanilor cu determinarea și pasiunea pentru sport in „Exatlon”, Jaguaru promitea sa aduca aceeași energie debordanta și dorința de victorie in competiția „Insula de 1 milion”, reality-ul de adventura ce va avea premiera in aceasta sambata, la ora 21:00, la Kanal D. Viata Jaguarului…

Drama neștiuta a Lidiei Fecioru. In ziua nunții a aflat ca amanta soțului e insarcinata

15:00, 08.03.2024 - Lidia Fecioru avea numai 18 ani atunci cand a hotarat sa se casatoreasca, cu un barbat ce era cu 10 ani mai are ca ea. Cu toate acestea, noteaza click.ro, chiar in ziua nunții, a avut parte de un șoc greu de inchipuit atunci cand a aflat ca amanta viitorului ei soț era insarcinata! Lidia […] The post…

Cum i-a explicat Ioana Grama fiicei sale ca ea și Alex Tagurean s-au desparțit. Cat de greu i-a fost influenceriței sa fac acest pas: „E dureros pentru mine” / VIDEO

12:25, 28.02.2024 - Ioana Grama și fostul soț nu mai formeaza un cuplu, astfel ca, de curand, influencerița a decis ca este momentul potrivit sa ii explice fiicei sale de ce a luat aceasta decizie. Iata cat de greu i-a fost Ioanei Grama sa poate aceasta discuție cu micuța sa!

Drama neștiuta din viața lui Costin Marculescu. Ce il apasa enorm, inainte de moarte: „Simțea ca nu se ridica niciodata la rangul prietenilor sai din showbiz”

15:40, 27.02.2024 - Au trecut aproape 4 ani de la moartea fulgeratoare a lui Costin Marculescu. Viața i-a fost marcata de tot felul de momente și daca a fost mereu in centrul atenției, fostul actor a avut și episoade triste, in care nu se regasea și nu se incadra deloc in peisajul prietenilor sai bogați și cunoscuți, noteaza…

Drama neștiuta a Ginei Pistol. De ce nu vorbește prezentatoarea TV despre mama ei

12:45, 23.02.2024 - Gina Pistol a cucerit telespectatorii cu energia ei pozitiva, frumusețea deosebita și entuziasmul molipsitor, insa puțini sunt cei care știu ca in spatele zambetului sau larg se ascunde o copilarie dureroasa. Prezentatoarea TV a trecut prin momente grele inca de cand era doar un bebeluș.

Anamaria Prodan ar fi trebuit sa fie nașa Ioanei Grama. Impresara, dezvaluiri despre influencerița: ”O cunosc…”

09:45, 23.02.2024 - Anamaria Prodan a facut dezvaluiri neștiute despre Ioana Grama! Puțini știau acest lucru, dar impresara trebuia sa fie nașa influenceriței, in urma cu mai mulți ani. Iata cum ar fi fost posibil acest lucru.

Cine este Gabriel, iubitul misterios al Ioanei Grama. Influencerița a rupt tacerea: ”Nu o sa il gasiți nicaieri”

13:36, 05.02.2024 - Ioana Grama a facut lumina! Dupa doi ani in care s-a afișat alaturi de un barbat misterios, Ioana Grama a rupt tacerea despre iubitul ei, Gabriel. Fanii l-au vazut in imagini subtile, insa influencerița nu a vorbit niciodata despre barbatul care a aparut in viața ei. Iata cu ce se ocupa!

Drama cumplita din viața Elisabetei Polihroniade. Durerea neștiuta cu care a trait „regina șahului” i-a sfașiat inima

15:05, 23.01.2024 - Astazi se implinesc 8 ani de la moartea uneia dintre cele mai mari șahiste din lume, mare maestru international si de 7 ori campioana nationala. Elisabeta Polihroniade, care a bifat succes dupa succes, a trait o adevarata drama in plan personal.


Ce parere ai despre aceasta stire?