Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dramă în fotbalul românesc! A murit într-un accident de mașină pe valea Oltului

Publicat:

Accident mortal pe ! Un barbat de 60 de ani din Sibiu a decedat si altul in varsta de 27 de ani din judetul Arges a fost ranit, joi dimineata, in urma unui accident rutier produs la Tutulesti, comuna Racovita, au anuntat autoritatile din Valcea. Cel care a murit este un fost arbitru din […] The post Drama in fotbalul romanesc! A murit intr-un accident de mașina pe valea Oltului first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hackerii valceni au spart peste 630 de conturi din Spania. Paguba – peste 2.5 milioane de euro

14:00, 19.03.2024 - In aceasta dimineața, au avut loc 22 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Valcea , Argeș și Sibiu, vizand destructurarea a trei grupuri infracționale deosebit de periculoase. Din cercetari a rezultat ca, incepand cu anul 2022,  pe raza județului Valcea s-au constituit și au acționat 3 grupuri…

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Valea Oltului blocata in urma unui accident rutier. Elicopter SMURD, solicitat pentru una dintre victime

15:00, 22.02.2024 - In urma unei coliziuni intre doua autovehicule, produsa joi dupa-amiaza, 22 februarie 2024, pe DN7 / E81, in localitatea Caineni, soldata cu doua victime, circulația intre Valcea și Sibiu a fost intrerupta total

Accident cu doua victime pe Valea Oltului, trafic blocat

14:55, 22.02.2024 - Doua persoane sunt in stare grava, incarcerate, in urma unui accident care a avut loc joi pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Cainenii Mari. Traficul rutier intre județele Sibiu și Valcea este blocat.

Accident mortal in Valcea. Un tanar de 23 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un camion / FOTO

11:10, 22.01.2024 - Accident ingrozitor in Valcea. Un tanar de 23 de ani a fost scos mort de sub fiarele mașinii, dupa ce a intrat intr-un TIR. Medicii au incercat sa ii salveze viața, insa fara succes. Tanarul a suferit rani foarte grave, incompatibile cu viața. Atat mașina, cat și camionul au fost distruse.

Directorul aeroportului din Sibiu ar fi provocat un accident mortal, dupa ce a lovit cu mașina un alt barbat. Victima s-a stins din viața / FOTO

14:36, 10.01.2024 - Accident cumplit in Argeș. Directorul aeroportului din Sibiu ar fi produs o tragedie, dupa ce a intrat cu autoturismul sau intr-o alta mașina, la volanul careia se afla un barbat. Șoferul a decedat in urma impactului, iar directorul ar fi la spital, alaturi de soția lui, in stare grava.

Accident rutier mortal in judetul Arges! Un barbat a murit si alte trei persoane au fost ranite (GALERIE FOTO)

13:16, 10.01.2024 - Un barbat a murit astazi intr un grav accident rutier in judetul Arges. Potrivit IPJ Arges, din verificarile preliminare, efectuate de politistii din cadrul Serviciului Rutier Arges s a stabilit ca, un barbat de 46 de ani, din judetul Sibiu, care conducea un autoturism, pe DN 7, din directia Valcea…


Ce parere ai despre aceasta stire?