Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama Elenei Ionescu, câştigătoarea Survivor România: "A suferit o operaţie pe creier, avea şanse minime de supravieţuire"

Publicat:

“In urma cu doi ani, mama a suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire. a facut o minune! A vazut moartea cu ochii, era inconștienta, nu mai știa sa faca nimic. A avut o tumora pe creier, care a tot recidivat, creștea haotic, pe artere principale. Mama avea stari de dezechilibru. A fost traumatizant pentru mine.

Mama mea mergea foarte des cu mine la festivaluri, prin țara! Inca de la gradinița cantam, lumea imi spunea ca am talent, așa ca am inceput sa caștig concursuri. Mama a fost persoana care mi-a fost mereu alaturi, mergea cu mine peste tot, iar…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Pro TV, lovitura de proporții: Producția care a 'rupt in doua' audiența, revine pe micile ecrane

21:05, 26.03.2024 - Pro TV se pregatește sa dea o lovitura majora celorlalte posturi TV, deoarece o producție de importanța cruciala, care a fost blocata in 2017, revine pe micile ecrane. Acest lucru ar putea atrage o audiența semnificativa catre postul de televiziune. Pro TV se pregatește sa intoarca pe micile ecrane…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Adriana Bahmuțeanu l-a refuzat pe Ștefan Banica jr. De ce nu au avut o relație, deși el i-a facut avansuri: „Ma tot suna, ma cauta”

12:05, 08.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu i-a refuzat avansurile lui Ștefan Banica jr. acum ani de zile. Totul s-a intamplat cand cei doi erau divorțați, el tocmai se desparțise de Mihaela Radulescu, care deja incepuse o relație cu Elan Schwartzenberg. O idila mai puțin cunoscuta in showbiz e cea dintre Adriana Bahmuțeanu…

Elena Ionescu are planuri marețe dupa „Survivor All Stars”. Care este marea sa dorința: „Vreau sa..”

17:35, 30.01.2024 - O lecție de viața a fost „Survivor All Stars” pentru Elena Ionescu (35 de ani), cea de-a doua Faimoasa care a parasit competiția dupa ce a fost eliminata la cel de-al doilea duel, pierzand in fața Roxanei Nemeș. Elena Ionescu, cea care a caștigat primul sezon „Survivor Romania”, pe data de 31 mai 2020,…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, doza de umor in emisiune. Ce gluma a spus asistenta TV: „Daca te crezi prea...”

08:50, 26.01.2024 - Ramona Olaru a adus doza de umor in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și cu siguranța și pe telespectatori. Iata ce gluma a spus vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?