Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragoș avea 32 de ani | A murit subit, lăsând în urmă o imensă durere

Publicat:

Durere fara margini, in familia unui barbat in varsta de 32 de ani, din Tisau. Tanarul a murit noaptea trecuta, in somn, lasand in urma o mare de lacrimi și multe semne de intrebare. Dragoș locuia la Tisau alaturi de frumoasa lui familie. Era casatorit și avea doi copii mici, iar de cațiva ani lucra […]

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

2023 – Cate firme și PFA-uri au intrat in insolvența anul trecut in MaramureșTRISTEȚE – Cel mai batran urs brun din Romania a murit astazi2023 – Cate firme și PFA-uri au intrat in insolvența anul trecut in MaramureșRADARE IN CASCADA – Amenzi pe banda rula

16:31, 29.01.2024 - In finalul de aptamana trecut a avut loc o ampla acțiune rutiera in oglinda, derulata de polițiștii salajeni, in paralel cu cei maramureșeni, in total fiind aplicate 68 de sancțiuni pentru șoferii prinși ca au incalcat regulile de circulație. „Duminica, 28 ianuarie a.c., timp de șase ore, politistii…


Ce parere ai despre aceasta stire?