Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragoş Anastasiu: 'Suntem duşi cu pluta, sincer! În 2020! Şi avem pontaje, condică de prezenţă. 99% din pontajele pentru angajaţi sunt făcute la mişto'

Publicat:

Aproximativ 99% dintre pontajele intocmite pentru angajati sunt facute la misto, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Aliantei Pentru Turism, , in cadrul a .

Reprezentantul Aliantei Pentru Turism - organizatie-umbrela a patronatelor din Turism si HoReCa - a ridiculizat mai multe practici birocratice care tin de monitorizarea muncii sau de securitatea in munca: pontajele, condica de prezenta, evaluarea la risc a punctului de lucru si medicina muncii, scrie agerpres.ro.

Citește și: , mesaj dur: ‘Aceasta butaforie…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fenomenul care risca sa arunce in aer piața muncii din Romania: Jumatate din patroni risca sa ramana fara angajați!

15:40, 11.04.2024 - 47% dintre cei care au participat la un sondaj spun ca se afla in cautarea unui nou loc de munca, iar 40,6% declara ca, deși schimbarea jobului nu este o prioritate, sunt dispuși sa o faca daca gasesc un job despre care cred ca li s-ar potrivi, potrivit eJobs.ro, scrie Mediafax.

Primele declarații facute de barbatul care a gasit cadavrul unei femei pe camp, in Dambovița. Martorul nu era singur: „Am mers pana acolo și...” / VIDEO

17:36, 06.04.2024 - Un barbat care se intorcea de la munca a dat peste un cadavru pe un camp din Dambovița. Primele declarații furnizate de romanul care a gasit victima dezvaluie detalii cutremuratoare despre momentul descoperirii.

Mii de tineri angajați in urma programelor de ucenicie

15:00, 05.04.2024 - Peste 16.000 de persoane au fost angajate ca urmare a programelor de #ucenicie desfașurate cu sprijinul Agenției Naționale pentru Ocupare a Forței de Munca. Programele de ucenicie permit angajatorilor sa-și asigure forța de #munca pregatita și adaptata propriei culturi organizaționale. In plus, angajatorii…

Bloomberg: SUA și Regatul Unit ancheteaza tranzacții ilegale cu criptomonede facute de Rusia. O incalcare majora a sancțiunilor

23:20, 28.03.2024 - Statele Unite si Regatul Unit investigheaza o incalcare majora a sancțiunilor impuse Rusiei, prin tranzactii ilegale cu criptomonede in valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate prin intermediul pietei virtuale de schimb Garantex, cu sediul la Moscova, relateaza joi agentia EFE,…

Nicolae Ciuca, vizita la un abator din Catalonia cu cei mai mulți angajați romani: „Sunt mandri de calitatea muncii lor”

20:45, 15.03.2024 - Cu ocazia unei vizite de lucru de doua zile in Spania, președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciuca, a transmis vineri, 15 martie, printr-o postare publicata pe Facebook ca s-a intalnit cu „romani extraordinari” care s-au stabilit și muncesc in zona Barcelonei.

Budai lauda masurile Guvernului: 5,7 milioane de angajați, 6,8 milioane de contracte de munca

20:20, 26.02.2024 - 5,7 milioane de angajați, 6,8 milioane de contracte de munca - spune fostul ministru al Muncii, Marius Budai. Potrivit lui Budai, numai pentru tineri au fost inființate 55.000 de noi job-uri, cu ajutorul programelor de sprijin guvernamental.

Curațenie stradala din Timișoara, platita dupa verificari superficiale facute de angajați aflați in concediu medical

10:40, 27.01.2024 - Un proces dintre Primaria Timișoara și Curtea de Conturi, judecat in prima instanța la Tribunalul Timiș, scoate la iveala ca municipalitatea a platit lucrari de salubritate stradala fara sa verifice in teren daca lucrarile au fost executate. Primaria Timișoara a pierdut procesul.


Ce parere ai despre aceasta stire?