Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragoş Anastasiu: 99% din pontajele pentru angajaţi sunt făcute la mişto

Publicat:

Aproximativ 99% dintre pontajele intocmite pentru angajati sunt facute la misto, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Aliantei Pentru Turism, , in cadrul a .

Reprezentantul Aliantei Pentru Turism - organizatie-umbrela a patronatelor din Turism si HoReCa - a ridiculizat mai multe practici birocratice care tin de monitorizarea muncii sau de securitatea in munca: pontajele, condica de prezenta, evaluarea la risc a punctului de lucru si medicina muncii.

"Zona asta juridica pe noi ne omoara - cu pontaje, cu toate…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Minivacanta de patru sau sase zile pentru angajați in luna mai

14:46, 20.04.2024 - In primele zile ale lunii, romanii care lucreaza la stat sau la privat vor avea parte de o minivacanta de patru sau sase zile, ca urmare a faptului ca urmeaza sarbatorirea zilei Muncii si a Pastelui.

Ce salariu are un bucatar la Taverna Racilor. Pescobar nu se uita la bani cand vine vorba de angajați

12:11, 19.04.2024 - Taverna Racilor este un restaurant celebru cu specific pescaresc, iar afacerea aparține lui Pescobar, Paul Nicolau, un om de afaceri care a dat lovitura in domeniul HoReCa. Recent, Mitica Dragomir a dezvaluit ce salariu are un bucatar la Taverna Racilor, ținand cont de faptul ca restaurantul are prețuri…

Fenomenul care risca sa arunce in aer piața muncii din Romania: Jumatate din patroni risca sa ramana fara angajați!

15:40, 11.04.2024 - 47% dintre cei care au participat la un sondaj spun ca se afla in cautarea unui nou loc de munca, iar 40,6% declara ca, deși schimbarea jobului nu este o prioritate, sunt dispuși sa o faca daca gasesc un job despre care cred ca li s-ar potrivi, potrivit eJobs.ro, scrie Mediafax.

Mii de tineri angajați in urma programelor de ucenicie

15:00, 05.04.2024 - Peste 16.000 de persoane au fost angajate ca urmare a programelor de #ucenicie desfașurate cu sprijinul Agenției Naționale pentru Ocupare a Forței de Munca. Programele de ucenicie permit angajatorilor sa-și asigure forța de #munca pregatita și adaptata propriei culturi organizaționale. In plus, angajatorii…

Nicolae Ciuca, vizita la un abator din Catalonia cu cei mai mulți angajați romani: „Sunt mandri de calitatea muncii lor”

20:45, 15.03.2024 - Cu ocazia unei vizite de lucru de doua zile in Spania, președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciuca, a transmis vineri, 15 martie, printr-o postare publicata pe Facebook ca s-a intalnit cu „romani extraordinari” care s-au stabilit și muncesc in zona Barcelonei.

Budai lauda masurile Guvernului: 5,7 milioane de angajați, 6,8 milioane de contracte de munca

20:20, 26.02.2024 - 5,7 milioane de angajați, 6,8 milioane de contracte de munca - spune fostul ministru al Muncii, Marius Budai. Potrivit lui Budai, numai pentru tineri au fost inființate 55.000 de noi job-uri, cu ajutorul programelor de sprijin guvernamental.

Curațenie stradala din Timișoara, platita dupa verificari superficiale facute de angajați aflați in concediu medical

10:40, 27.01.2024 - Un proces dintre Primaria Timișoara și Curtea de Conturi, judecat in prima instanța la Tribunalul Timiș, scoate la iveala ca municipalitatea a platit lucrari de salubritate stradala fara sa verifice in teren daca lucrarile au fost executate. Primaria Timișoara a pierdut procesul.


Ce parere ai despre aceasta stire?