Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două producţii ale Teatrului Evreiesc de Stat au fost introduse programul lunii august al Serilor fantastice de la MNAR

Publicat:

Spectacolele Teatrului Evreiesc de Stat „O lectie de bune maniere” si „Varsovia: ghid turistic”, ambele cu , vor fi jucate in Curtea de Onoare a de Arta al Romaniei pe 7 si 21 august, potrivit news.ro.

de Stat va prezenta doua spectacole in luna august la MNAR. Primul, care va avea loc vineri, 7 august, este un one-woman show cu intitulat „O lectie de bune maniere” de Jean-Claude Grumberg, in regia lui .

Doua saptamani mai tarziu, pe 21 august, va avea loc comedia „Varsovia: ghid turistic” de .…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noaptea Muzeelor, sub semnul intrebarii la Timișoara

09:05, 25.04.2024 - In 18 mai, la nivel național ar trebui sa se desfașoare o noua ediție a evenimentului Noaptea Muzeelor, insa din cauza salariaților nemulțumiți, manifestarea risca sa nu aiba loc in mai multe edificii culturale. Printre acestea se numara Muzeul Național de Arta și Muzeului Național al Banatului din…

Un polonez s-a oferit sa ajute Rusia sa il ucida pe Volodimir Zelenski, anunța Serviciul de Securitate al Ucrainei

21:20, 18.04.2024 - Autoritațile ucrainene, in cooperare cu oficialii polonezi, au arestat un cetațean polonez suspectat ca s-a oferit sa acționeze in favoarea serviciilor speciale ale Rusiei, pentru a-l ucide pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski, a anunțat joi Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), citat Kyiv…

Buget de 750.000 de lei pentru Zilele Municipiului Targu Jiu

05:11, 09.04.2024 - Autoritațile din Targu Jiu au alocat un buget de 750.000 de lei pentru a organiza Zilele Orașului. Acestea vor avea loc in perioada 20 – 26 mai și vor cuprinde și ziua de 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, patronii spirituali ai orașului Targu Jiu. Sunt programate o serie de manifestari cu participarea…

Donald Tusk avertizeaza: „Știu ca suna devastator, dar trebuie sa ne obișnuim cu era pre-razboi, iar Europa nu e pregatita”

17:15, 29.03.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a avertizat ca Europa se afla intr-o "pre-razboi" și ca mai are inca un "drum lung de parcurs" pana cand va fi pregatita sa faca fața amenințarilor care o așteapta, scrie vineri, 29 martie, Politico."Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar razboiul nu mai este un concept din…

La Muzeul de Istorie Nationala a Romaniei: Stindardul liturgic al lui Ștefan cel Mare, capodopera a artei medievale, cu o poveste extraordinara

19:30, 14.03.2024 - Stindardul liturgic al lui Stefan cel Mare, capodopera a artei medievale si cea mai pretioasa relicva istorica romaneasca din vremea domnitorului Moldovei, poate fi admirat in cadrul expozitiei "Arta religioasa. Forma. Continut. Sens" pana duminica, 31 martie 2024, in cadrul Muzeului National de Istorie…

Fotbalistul important de la FCSB putea ajunge in curtea rivalei: „Ar fi fost o onoare sa joc acolo!”

18:26, 02.03.2024 - Baba Alhassan (24 de ani) a dezvaluit ca și-a dat acordul verbal sa semneze cu Rapid, insa s-a razgandit dupa ce a aflat ca este dorit de FCSB. Mijlocașul central ghanez a explicat ca și-a dorit intr-o prima faza sa plece de la Hermannstadt la Rapid, datorita popularitații alb-vișiniilor, insa, la doar…

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Caușeni revine in circuitul turistic național și internațional

14:50, 09.02.2024 - Dupa o perioada de restaurare, Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Caușeni, parte a Muzeului Național de Arta al Moldovei va fi redeschisa vizitatorilor, a anuntat astazi Andrei Chistol, secretar de stat la Ministerul Culturii, transmite moldpres. „Restaurarea bisericii, unice in Republica Moldova,…

Povestea orfelinatului din Timișoara transformat in sediu de facultate

12:26, 03.02.2024 - Clieșul pe sticla ilustrand orfelinatul Gisella din Timișoara, ce dateaza de la inceputul secolului al XX-lea, a intrat in colecția Secției de Istorie a Muzeului Național al Banatului in 2006, prin transfer de la Secția de Etnografie a Muzeului Banatului. Acesta este exponatul lunii februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?