Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două persoane rănite într-un accident, pe DJ 107H, după ce șoferul unei mașini nu s-a asigurat suficient în depășire

Publicat:

Doua persoane au fost ranite miercuri, intr-un accident rutier produs pe DJ 107H. Doua mașini s-au lovit, dupa ce unul dintre șoferi nu s-a asigurat corespunzator in depașire Potrivit IPJ Alba, la data de 3 iulie, in jurul orei 20:58, pe DJ 107H, un barbat de 43 de ani din in timp ce […] Citește Doua persoane ranite intr-un accident, pe DJ 107H, dupa ce șoferul unei mașini nu s-a asigurat suficient in depașire in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grav accident in Covasna! Patru persoane au fost ranite dupa ce doua mașini s-au lovit frontal

09:45, 03.03.2024 - Un grav accident s-a petrecut in aceasta dimineața, in Covasna. Patru persoane au fost ranite dupa ce doua mașini s-au lovit frontal. Circulația rutiera in zona se desfașoara pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Doua persoane ranite intr-un accident la Corlateni. Au fost transportate la spital

18:35, 04.02.2024 - Doua persoane ranite intr-un accident la Corlateni. Au fost transportate la spital Doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs pe raza comunei Corlateni, in aceasta dupa-amiaza. In eveniment a fost implicat un singur autoturism in care se aflau doi barbați. La caz s-au deplasat pompierii…

S-a activat Planul Roșu dupa un accident grav in Timiș. 11 persoane au fost ranite, șoferul a ramas incarcerat

16:10, 23.01.2024 - In cursul acstei zile,  ca urmare a unui accident in care 11 persoane au fost ranite, iar șoferul a ramas incarcerat, autoritațile au anunțat ca s-a activat Planul Roșu dupa un accident grav in Timiș.

Accident grav in Neamț. Șase persoane au fost ranite, dupa ce doua TIR-uri și doua mașini s-au ciocnit. O victima este in stop cardio-respirator / FOTO

17:25, 07.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Neamț. Șase persoane au fost ranite grav, dupa ce doua mașini și doua TIR-uri s-au ciocnit. Una dintre persoane este in stop cardio-respirator, iar medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața.

Accident groaznic la Sibiu: Cinci persoane au fost ranite dupa ce o mașina s-a rasturnat pe DN1

09:10, 07.01.2024 - Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs duminica dimineața, pe DN1, in Sibiu. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers intr-o curba și s-a rasturnat in afara carosabilului.

Autocar romanesc cu pasageri, implicat intr-un accident in Bulgaria. Cel puțin noua persoane au fost ranite

16:45, 02.01.2024 - Cel puțin 9 persoane au fost ranite ușor marți, 2 ianuarie, pe șoseaua Ruse-Byala, in zona Borovo, dupa ce un autocar inmatriculat in Romania care transporta turiști s-a ciocnit cu un TIR turcesc, au relatat agenția de știri bulgara BTA, postul de radio BNR și Novinite. Libertatea a cerut MAE sa precizeze…

Accident in București: Doua mașini și o ambulanța s-au ciocnit intr-o intersecție. Patru persoane ranite

15:15, 02.01.2024 - Doua masini si o ambulanta sunt implicate, marti, intr-un accident rutier produs la intersectia dintre Bulevardul Timisoara si strada Brasov, patru persoane fiind ranite. Ambulanta s-a rasturnat, iar calea de rulare a tramvaielor a fost blocata, pe strada Brasov, in ambele sensuri, informeaza news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?