Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două licee de elită din nordul Moldovei închise de COVID-19. Mai mulţi elevi şi o profesoară depistaţi pozitiv

Publicat:

Trei licee din municipiul Botosani au fost deja inchise din cauza COVID-19. Au fost depistati pozitivi la SARS COV 2 atat profesori cat si elevi, iar scolile funtioneaza dupa scenariul rosu, cu ore online, timp de 14 zile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Școala de elita a textiliștilor romani. Fac practica la fabrici care produc pentru mari branduri din Europa

22:30, 10.04.2024 - Botoșani se poate lauda cu una dintre cele mai bune școli de meseriași confecționeri din Romania. Elevii invața sa lucreze pe utilaje clasice, dar și de ultima generație și fac practica la cele mai puternice fabrici din industria textila din nordul Moldovei.

Satul-labirint din nordul Moldovei. Metoda ingenioasa prin care un catun s-a aparat de invadatori

22:35, 02.04.2024 - Satul Vatra din județul Botoșani seamana cu un labirint populat, avand zeci de ulițe care se intrepatrund și se despart, ce sunt cunoscute doar de localnici. Catunul a fost gandit așa in Evul Mediu, pentru a feri populația de atacurile tatarilor.

Daca plecați la drum: Ceata in tot nordul Moldovei. Se poate forma ghetus

08:00, 16.02.2024 - Daca plecați la drum: Ceata in tot nordul Moldovei. Se poate forma ghetus Daca plecați la drum trebuie sa știți ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de tipul cod galben care vizeaza judetele Suceava si Neamt. Vineri dimineata in nordul Moldovei va fi ceata si se poate forma…

Ultima ora: Meteorologii au emis cod galben de vant puternic in zece judete

09:00, 14.02.2024 - Zece judete din zona Moldovei si a Munteniei se vor afla, miercuri, sub atentionare Cod galben de intensificari ale vantului, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), informeaza Agerpres. Astfel, intre orele 8:00 - 20:00, vantul va prezenta intensificari temporare in Moldova si in…

Misteriosul catun-fortareața din nordul Romaniei. Este vechi de dinaintea intemeierii Moldovei și incepe sa renasca

22:50, 07.02.2024 - In județul Botoșani, in coasta unui codru secular, o relicva a lumii medievale inca supraviețuiește. Este vorba despre un catun, cu o istorie de cel puțin șase secole, o cetațuie țaraneasca. Aflat la un pas de dispariție, acest catun medieval renaște cu ajutorul tinerilor fermieri.

Se fura apa ca-n codru in nordul Moldovei. Afaceriști și parohii, printre cei prinși cu ocaua mica

11:25, 23.01.2024 - Compania de apa și canal din Botoșani a descoperit ca numai in jumatate de an, pe teritoriul județului, au fost consumați peste 38.000 de metri cubi de apa in mod fraudulos. Printre cei prinși cu ocaua mica sunt și afaceriști, dar și parohii.


Ce parere ai despre aceasta stire?