Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Tokyo. Nu s-au înregistrat victime, mai multe zboruri au fost amânate

Publicat:

Mai multe zboruri au fost intarziate sambata pe aeroportul Haneda din Tokyo, dupa ce doua avioane s-au ciocnit la sol in apropierea unei cai de rulare, a informat postul public NHK, citand din Japonia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Panica pe aeroportul Heathrow din Londra! Doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista

10:30, 07.04.2024 - Incident pe aeroportul Heathrow din Londra. Un avion Boeing s-a ciocnit cu o aeronava de la British Airways, la sol. Impactul nu a fost unul major, dar a creat panica in urma celor intamplate. Echipele tehnice ale celor doua companii urmeaza sa faca mai multe verificari.

Incident grav pe aeroportul Heathrow, cel mai mare din Anglia. Doua avioane s-au ciocnit pe pista

20:05, 06.04.2024 - Nu au fost raportati raniti, relateaza AP. Virgin a declarat ca avionul sau Boeing 787-9 terminase un zbor si nu avea pasageri la bord atunci cand varful aripii sale a atins un avion stationar al British Airways in timp ce era remorcat de la un stand din Terminalul 3 al aeroportului. "Am inceput o investigatie…

FOTO | Incident pe cel mai mare aeroport din Marea Britanie: Doua avioane s-au ciocnit

18:15, 06.04.2024 - Doua avioane s-au lovit sambata pe aeroportul Heathrow. Nicio persoana nu a fost ranita in urma coliziunii. Cele doua aparate de zbor au avarii la aripi.Accidentul s-a produs sambata, pe aeroportul din Londra.

Indicele bursier Nikkei a inregistrat o crestere semnificativa in anul fiscal 2023

12:26, 29.03.2024 - Bursa de la Tokyo a crescut vineri, in ultima zi din anul fiscal 2023 din Japonia, iar indicele principal Nikkei-225 a ajuns la valoarea de 40.369,44 puncte, o crestere cu 44% fata de anul precedent, pe fondul majorarii achizitiilor straine si al deprecierii yenului, care a imbunatatit perspectivele…

Japonia face noi pași spre renunțarea la pacifism și va incepe sa exporte avioane de lupta ultramoderne

12:05, 26.03.2024 - Guvernul Japoniei va incepe sa exporte noile avioane de lupta pe care le dezvolta impreuna cu Regatul Unit și cu Italia, in cel mai nou pas facut de aceasta țara spre renunțarea la pacifismul care a consacrat-o dupa Al Doilea Razboi Mondial, scrie BBC.

Masuri stricte de securitate la sosirea selectionatei Coreei de Nord in Japonia

14:10, 19.03.2024 - Selectionata masculina de fotbal a Coreei de Nord a sosit marti in Japonia, inconjurata de un dispozitiv special de securitate, pentru a disputa joi un meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2026, impotriva nationalei "Samurailor albastri", informeaza EFE, potrivit Agerpres. Avionul cu care a…

Japonia promite un ajutor de 106 milioane de dolari pentru Ucraina

12:26, 11.02.2024 - Japonia va promite un ajutor de 106 milioane de dolari pentru Ucraina, in cadrul unei conferințe care va avea loc la Tokyo in 19 februarie, a relatat duminica Kyodo News, citand surse neidentificate, scrie Reuters.

Controlorii de trafic aerian din Japonia cer o crestere "semnificativa" a personalului dupa accidentul mortal de pe aeroportul Haneda

07:55, 07.02.2024 - Un sindicat care reprezinta controlorii de trafic aerian din Japonia a cerut o "crestere semnificativa" a numarului angajaților pentru a imbunatati siguranta operatiunilor pe aeroporturi. Cererea vine dupa accidentul mortal de pe aeroportul Haneda din Tokyo de luna trecuta, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?