Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorian Popa, mărturisire intimă despre problema lui. De ce nu poate face copii, de fapt

Publicat:

și formeaza unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbizul romanesc. De-a lungul relației, insa, au existat scurte interviuri pe care le-au oferit ba impreuna, ba separat. Avand o relație de aproape 10 ani, una dintre intrebarile de baza puse de reporteri a fost despre copil. Raspunsul a venit […] The post , marturisire intima despre problema lui. De ce nu poate face copii, de fapt appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul misterios cu care Babs a luat cina intr-un restaurant de lux din Capitala. Cum l-a surprins fosta iubita a lui Dorian Popa / FOTO

21:25, 10.03.2024 - Claudia Iosif nu pare ca pierde timpul, dupa desparțirea de Dorian Popa. Și-a construit casa la care a visat mereu și propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și se pare ca nu o duce rau nici pe plan personal. Babs s-a afișat alaturi de un barbat misterios.

Claudia Iosif a fost supusa unei noi intervenții chirurgicale! Babs continua transformarile, dupa desparțirea de Dorian Popa / FOTO

12:50, 06.03.2024 - Claudia Iosif a ajuns, din nou, pe mainile medicilor. De aceasta data, Babs a fost supusa unei noi intervenții chirurgicale, iar efectele vor fi uluitoare. Fosta iubita a lui Dorian Popa continua transformarile, dupa desparțirea de celebrul vlogger.

Babs, detalii picante despre desparțirea de Dorian Popa: „Este doar dezamagirea care in timp…”

15:45, 05.03.2024 - Dorian Popa și iubita sa, Claudia Iosif, alias Babs, cum este cunoscuta de o țara intreaga, au ales sa puna punct idilei lor amoroase, in urma cu cateva luni, dupa 11 ani de iubire, noteaza click.ro. Recent, fosta partenera a artistului a raspuns, in mediul online, la cateva intrebari, pe care prietenii…

Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! La ce proceduri a apelat Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa: „Revizia de primavara” / FOTO

14:35, 23.02.2024 - Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! Fosta iubita a lui Dorian Popa are mai multe intervenții chirurgicale, iar de aceasta data și-a mai facut doua. Iata la ce proceduri a apelat Claudia Iosif!

Babs, rasfațata dupa desparțirea de Dorian Popa. Ce cadou spectaculos a primit bruneta: „Sa iți fie ziua roz!”

18:10, 25.01.2024 - Claudia Iosif, cunoscuta pe numele de Babs, a luat pe toata lumea prin surprindere cu un cadou pe care l-a primit. Se pare ca fosta iubita a lui Dorian Popa este rasfațata de o persoana misterioasa de cand s-a desparțit de artist.

Babs, surprinsa cu un buchet superb de flori. Fosta iubita a lui Dorian Popa este curtata, dupa desparțire / FOTO

14:15, 24.01.2024 - Babs, fosta iubita a lui Dorian Popa, a fost surprinsa cu un buchet superb de flori. Claudia Iosif este foarte curtata, dupa desparțirea de artist. Iata ce flori a primit fosta partenera de viața a cantarețului, dar și ce postare speciala a facut prin intermediul rețelelor de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?