Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorel Vișan, declarații bizare despre covid-19 și extratereștrii. Ce se va întâmpla cu femeile

Publicat:

Dorel Vișan șocheaza cu recentele afirmații. Ce parere halucinanta are despre coronavirus și ce parere are despre extratereștii? Credințele sale i-au surprins pe mulți care nu-i cunoșteau credințele. Dorel Vișan, declarații halucinante despre COVID-19 și extratereștrii Celebrul actor a adus in prim-plan romanilor cateva dintre credințele sale care sunt departe de realitatea multora. In varsta […] The post Dorel Vișan, declarații bizare despre covid-19 și extratereștrii. Ce se va intampla cu femeile appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Natalitatea in Europa, cea mai scazuta din ultimul secol

22:35, 16.04.2024 - Natalitatea in Europa este la cel mai scazut nivel din ultima suta de ani, in unele țari. Problema demografica va avea grave consecințe in plan economic, pentru ca, in cateva zeci de ani, nu va mai avea cine sa munceasca, informeaza TVR1. In 2022, in Grecia s-au inregistrat cele mai puține nașteri din…

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Știrile Antena Stars. Noi declarații ale avocaților fraților Tate. Ce se intampla cu cei doi milionari: ”Nu avem soluția” / VIDEO

14:50, 12.03.2024 - Frații Tate au ajuns in arestul poliției seara trecuta, pe 11 martie. Pe numele lor au fost emise mandate europene de arestare, dupa ce autoritațile din Marea Britanie au redeschis un dosar penal. Milionarii urmeaza sa fie judecați pentru fapte petrecute in 2012.

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Ce se intampla in procesul in care Naba Salem a fost data in judecata pentru cadourile primite! Declarații exclusive!

23:45, 06.02.2024 - Ce se intampla in procesul in care Naba Salem a fost data in judecata pentru cadouri. Dupa ce povestea dintre bruneta și Rubi, cea despre care spunea vedeta ca i-a fost iubita, a ajuns la tribunal, lucrurile se complica. Cele doua femei au stat fața in fața.

Xtra Night Show. Presupusa iubita a lui Catalin Bordea, primele declarații dupa ce s-a zvonit ca ar fi impreuna. Adevarul despre ce se intampla intre cei doi: „Este mai mult decat arata la televizor”

23:55, 01.02.2024 - Dupa ce, in urma cu o luna s-a zvonit ca ar fi mai mult intre ei decat o simpla prietenie, Olga Barcari a decis sa faca lumina cu privire la acest aspect. Cei doi se cunosc, iar ea recunoaște ca sunt apropiați, dar ca nu au ajuns in punctul in care sa formeze un cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?