Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu pentru milioane de fani - Fondatorul Pantera a murit

Publicat:

, fondator al trupei heavy metal americane Pantera, a murit la varsta de 54 de ani, vineri noapte, in , potrivit rollingstone.com, conform Mediafax.

Informatia a fost facuta publica pe pagina de Facebook a trupei Pantera, fara a se preciza cauza decesului.

", cunoscut ca Vinnie Paul, a murit. Paul era cunoscut cel mai mult ca tobosar al trupelor Pantera si Hellyeah. Nu avem alte informatii pentru moment. Familia cere sa i se respecte intimitatea in acest moment", potrivit mesajului publicat pe Facebook.

anunța…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantarețul George Nicolescu, artistul orb cunoscut pentru hit-ul „Eternitate”, a murit la varsta de 74 de ani

12:41, 26.03.2024 - Doliu in lumea muzicala romaneasca. George Nicolescu, cunoscut pentru vocea sa inconfundabila și hit-ul emblematic "Eternitate", a incetat din viața la varsta de 74 de ani, la scurt timp dupa ce și-a sarbatorit ziua de naștere pe 12 martie.

Doliu in muzica internaționala. A murit solistul Eric Carmen, cunoscut pentru piesele "All By Myself" și "Hungry Eyes"

11:15, 12.03.2024 - Cintaretul si compozitorul american Eric Carmen, cunoscut in special pentru hiturile "Hungry Eyes" si "All By Myself", a incetat din viata la virsta de 74 de ani, relateaza marti DPA/PA Media care citeaza un anunt al sotiei artistului. Eric Carmen a devenit celebru cu grupul power pop The Raspberries…

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…

Doliu uriaș in lumea sportului. A murit un cunoscut pilot de Formula 1

19:35, 23.02.2024 - Fostul pilot brazilian de Formula 1 Wilson Fittipaldi a decedat la Sao Paulo, la varsta de 80 de ani, a anuntat vineri Confederatia Braziliana a sporturilor cu motor.Wilson Fittipaldi a fost fratele mai mare al celebrului pilot Emerson Fittipaldi si a concurat in F1 intre 1972 si 1975. „La 80 de ani,…

Doliu in lumea filmului: un nume uriaș al cinematografiei a murit. Moartea actorului de comedie a șocat

15:26, 21.02.2024 - Actorul Ewen MacIntosh, cunoscut și pentru rolul sau de „Big Keith”, din The Office, a murit la varsta de 50 de ani.„Cu mare tristețe, anunțam dispariția pașnica a iubitului nostru geniu al comediei Ewen MacIntosh. Familia lui mulțumește tuturor celor care l-au susținut, in special Willow Green Care…

Doliu in lumea artei internaționale. Un cunoscut geniu contemporan a murit la 85 de ani

00:11, 12.02.2024 - Este doliu in lumea artei internaționale. Gunter Brus a dat naștere unui curent artistic foarte cunoscut, avand o viața plina de provocari. A fost un personaj controversat și a trait dupa regulile proprii. La 85 de a trecut in lumea celor drepți.

A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix

00:55, 10.02.2024 - A murit Moni Bordeianu, vocea de AUR a Phoenix din perioada anilor ’60! Nicu Covaci a facut anunțul trist pe Facebook. Moni Bordeianu, vocea inconfundabila... The post A murit „Nebunul cu ochii inchiși”. Doliu in familia Phoenix appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mihai Albu este in doliu! I-a murit fratele, la 5 luni dupa ce și a pierdut mama / FOTO

17:11, 05.02.2024 - Mihai Albu este din nou in doliu! La doar 5 luni de la decesul mamei sale, fratele fostului soț al Iuliei Albu trece din nou printr-o perioada agitata. Mai exact, fratele designer-ului de moda a trecut in neființa. Iata mesajul sfașietor postata de Mihai Albu, pe pagina sa de Facebook!


Ce parere ai despre aceasta stire?