Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu - O legendă a muzicii a murit

Publicat:

Trompetistul american , legenda a muzicii din si unul dintre pionierii rock and roll-ului, a murit duminica potrivit mass-media americane citate de EFE, potrivit Agerpres.
Producator, compozitor si instrumentist, Bartholomew este amintit mai ales pentru colaborarea sa rodnica cu pianistul , alaturi de care a triumfat in anii '50 punand bazele unei muzici care imbina ritmurile rhythm and blues cu boogie-woogie si care avea sa stea la baza rock and roll-ului. 

Trompetistul s-a nascut in 1918 la Edgard (Louisiana), o mica localitate de pe malul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii: A murit George Nicolescu, cunoscut pentru melodia „Eternitate”

18:26, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani, informeaza news.ro. Artistul era cunoscut pentru melodia „Eternitate” dar și pentru hitul din 2002 „Cantec pentru sanatatea ierbii”, cu care a revenit in topurile muzicale romanești.

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

Doliu in lumea muzicii! Un artist indragit a murit. Iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate

13:55, 24.03.2024 - Lumea muzicii este in doliu! Un artist indragit s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Pianistul iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate cu care s-a luptat o buna perioada de timp.

Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani

20:15, 27.02.2024 - Indragitul interpret de muzica populara Mile Povan, pe numele sau real Mihai Leric, a murit. Cumplita veste i-a șocat pe toți apropiații sai, Mile fiind... The post Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

A murit o figura legendara a televiziunii din Romania. Lumea muzicii populare este in doliu

16:55, 15.02.2024 - A murit o figura legendara a televiziunii din Romania. Lumea muzicii populare este in doliu Lumea muzicii populare este din nou in doliu. Florentina Satmari, unul dintre cei mai mari realizatori TV pe care Romania i-a avut, a murit.Marea realizatoare TV a iubit enorm cantecul popular pe care…

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.

O mare legenda a muzicii country a murit! Avea doar 62 de ani

19:35, 07.02.2024 - Una dintre cele mai mari legende a muzicii country a incetat din viața! Este vorba despre faimosul Toby Keith, care a devenit faimos pe plan mondial pentru hit-uri cum ar fi „Who’s Your Daddy”, cat și ”Made in America”. Artistul avea 62 de ani și suferea de cancer la stomac, noteaza click.ro. Potrivit…

Doliu uriaș in lumea sportului. A murit un portar de legenda de la Real Madrid

08:30, 07.02.2024 - Miguel Angel Gonzalez, unul dintre portarii care au marcat istoria echipei de fotbal Real Madrid, a murit la varsta de 76 de ani, din cauza sclerozei laterale amiotrofice (ALS), de care suferea din decembrie 2022, transmite EFE.''Real Madrid CF, presedintele sau si Consiliul director deplang profund…


Ce parere ai despre aceasta stire?