Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în politică. Accident CUMPLIT în urmă cu puţin timp. Din păcate, politicianul şi soţia au murit pe loc

Publicat:

, șoferul decedat in tragicul accident care a avut loc joi in centrul Zalaului, a fost unul dintre membrii fondatori ai UDMR Zalau și, totodata, cel mai in varsta membru activ al organizației salajene a partidului.

Vestea tragica a fost confirmata și de UDMR Zalau intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook. „Moartea tragica a celui mai vechi membru activ al organizatiei lui UDMR a zguduit comunitatea maghiara a orasului. E greu sa ințelegem si sa ne obișnuim cu gandul ca nu mai e printre noi”, scriu reprezentanții de la UDMR Zalau.

In decembrie anul trecut, cand…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in lumea artiștilor! A murit creatorul popular Constantin Nițu, Tezaur Uman Viu

11:25, 25.03.2024 - E doliu in lumea artiștilor! A murit creatorul popular Constantin Nițu, Tezaur Uman Viu!Meșterul popular Constantin Nițu, unul dintre meșterii reprezentantivi ai Olteniei, a murit duminica, 24 martie 2024, la 79 de ani! Vestea trista a venit de la Centrul Județean de Cultura și Arta Olt„Inca…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Doliu uriaș in Romania! A murit criticul și istoricul literar Alex Ștefanescu, vestea trista din aceasta seara

19:45, 25.02.2024 - Criticul și istoricul literar Alex Ștefanescu a incetat din viața la varsta de 76 de ani. Vestea a fost primita cu mare tristețe de catre criticul Daniel Cristea-Enache, care a deplans moartea cunoscutului istoric literar. A murit Alex Ștefanescu, critic și istoric literar „O veste care aduce tristețe…

Doliu in lumea folclorului romanesc! A murit unul din marii oameni de televiziune ai tarii și promotoare a folclorului national

15:40, 15.02.2024 - Doliu in lumea folclorului romanesc! A murit unul din marii oameni de televiziune ai tarii și promotoare a folclorului national. Vestea trista a fost data de cantareata de muzica populara Matilda Pascal Cojocarița, care a transmis un mesaj induioșator prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in fotbalul romanesc! Unul dintre cei mai apreciați atacanți a murit / FOTO

11:45, 06.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Unul dintre cei mai apreciați atacanți s-a stins din viața. Vestea trista a fost transmisa printr-o postare pe o rețea de socializare. Fostul sportiv a reușit sa ajunga chiar și in semifinalele Cupei Campionilor Europeni.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Doliu in lumea sportului romanesc. Un fotbalist din Generația de Aur a murit la 90 de ani / FOTO

18:00, 27.01.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc, dupa ce un fotbalist din Generația de Aur a murit azi-noapte. Vestea a fost data chiar de echipa la care a jucat, intr-o postare pe Facebook. In luna iulie 2024 urma sa implineasca 91 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?