Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea teatrului! Cunoscutul actor Victor Drumi s-a stins din viață

Publicat:

Cunoscutul actor de la Teatrul Național Mihai Eminescu s-a stins din viața. Vestea despre decesul maiestrului in arta a fost facuta de colectivul , intr-o postare pe pagina de facebook a instituției.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in presa romaneasca: Un cunoscut fotograf s-a stins din viata. Avea doar 45 de ani

09:01, 22.04.2024 - Doliu in lumea sportului si a presei romanesti. Un cunoscut fotograf sportiv, Alexandru Hojda, s a stins la doar 45 de ani, lasand in urma lui un gol de nedescris. O veste tragica a socat comunitatea sportiva din Romania. Vestea trista se referea la trecerea in nefiinta a lui Alexandru Hojda, un fotograf…

Doliu in lumea teatrului din Romania! Un cunoscut actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

16:45, 13.04.2024 - Lumea teatrului din Romania e in doliu! A murit Constantin Cojocaru. Cunoscutul actor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon.

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in lumea politicii din Romania. S-a stins din viața un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

18:10, 20.03.2024 - Lumea politicii din Romania, in doliu! Un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu s-a stins din viața. Este vorba despre Teodor Marius Spinu. Acesta era și cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

Doliu in lumea presei din Romania! Un jurnalist s-a stins din viața / FOTO

10:45, 28.02.2024 - Lumea presei din Romania este in doliu! Un jurnalist s-a stins din viața. El avea o cariera de invidiat, cu o experiența de peste 30 de ani in televiziune. A lucrat, de asemenea, la cateva redacții cunoscute in țara.

Doliu in lumea literaturii! Un celebru critic literar s-a stins din viața la varsta de 76 de ani / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Lumea literaturii este in doliu! La varsta de 76 de ani s-a stins din viața un celebru critic literar. Este vorba despre Alex Ștefanescu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache prin intermediul paginii de socializare.

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor s-a stins din viața la varsta de 49 de ani. Era cunoscut pentru rolurile din „Star Trek: Discovery" si „Captain Marvel" / FOTO

10:20, 26.02.2024 - Lumea filmului, in doliu! Kenneth Mitchell, celebrul actor cunoscut pentru rolurile din „Star Trek: Discovery" si „Captain Marvel" s-a stins din viața la varsta de 49 de ani. Fusese diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?