Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea sportului. Un campion mondial la atletism și-a pierdut viața într-un accident rutier

Publicat:

Atletul kenyan , campion mondial la 400 metri garduri in 2015, a murit, miercuri, in urma unui accident rutier. El se intorcea de la , informeaza news.ro.

Accidentul s-a produs pe un drum din regiunea Nandi (Kenya), masina condusa de Bett cazand intr-o rapa.

Bett avea 28 de ani si a fost primul campion mondial kenyan pe distanta scurta.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea politicii din Romania. S-a stins din viața un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

18:10, 20.03.2024 - Lumea politicii din Romania, in doliu! Un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu s-a stins din viața. Este vorba despre Teodor Marius Spinu. Acesta era și cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

Detinatorul recordului mondial la maraton, Kelvin Kiptum, a murit intr-un accident rutier

11:06, 12.02.2024 - Atletul kenyan Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton si favorit la castigarea aurului olimpic anul acesta, la Paris, si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs duminica seara, informeaza AFP, potrivit Agerpres.In accidentul produs in regiunea natala…

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.

Doliu in lumea sportului: Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton, a decedat

08:45, 12.02.2024 - Kenyanul Kelvin Kiptum, detinatorul recordului mondial la maraton si antrenorul sau au murit, duminica, intr-un accident rutier in Rift Valley, Kenya. Astfel, s-a curmat cariera promitatoare a singurului barbat care a alergat maratonul in mai putin de doua ore si un minut, relateaza Reuters, citat de…

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Doliu in lumea sportului! Un fost campion mondial s-a stins din viața la varsta de 29 de ani

10:25, 19.01.2024 - Este doliu in lumea sportului internațional! Un fost campion mondial s-a stins din viața la varsta de 29 de ani. Potrivit informațiilor din presa internaționala, atletul se confrunta de cațiva ani cu o boala despre care nu a dorit sa vorbeasca și renunțase sa participe in competiții din anul 2020.

Doliu in lumea sportului romanesc! S-a stins din viața, la 71 de ani, cel caruia i se spunea 'Tunarul Europei'

10:40, 15.01.2024 - Lumea sportului romanesc, in doliu! A murit Mircea Tutovan, unul dintre cei mai mari jucatori pe care i-a avut voleiul din Romania. Cel caruia i se spunea 'Tunarul Europei' s-a stins din viața la varsta de 71 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?