Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea sportului, a murit subit chiar în ziua în are împlinea 18 ani. Familia nu a spus nimic despre cauza decesului

Publicat:

Soutter locuia de mai mult timp in strainatate, la Morzine, in Alpii francezi, dar a decedat in . Sportiva a fost medaliata cu bronz la FOTE-2017, la Erzurum (Turcia), iar, incepand din acest an, fusese selectionata in lotul olimpic de seniori, in vederea JO-2022.

De asemenea, ea urma sa participe la de juniori din , din acest an.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in muzica! Park Bo Ram a murit subit! Cantareața de 30 de ani s-a prabușit in casa unui prieten

17:35, 12.04.2024 - Este doliu in muzica internaționala! O cantareața celebra a murit subit, la doar 30 de ani. Park Bo Ram și-a gasit sfarșitul in casa unui prieten. Aceasta s-a prabușit, iar de atunci nu și-a mai revenit. Apropiații ei au luat parte la scene halucinante!

Doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit subit, la doar 46 de ani / FOTO

10:05, 01.04.2024 - Este doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit in urma cu puțin timp. Aceasta s-a stins din viața fulgerator, la doar 46 de ani. Colegii ei sunt devastați de durere și sunt șocați de ceea ce s-a intamplat. Au aparut o mulțime de mesaje emoționante dupa moartea ei!

Doliu in lumea sportului romanesc! A murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie / FOTO

16:10, 26.03.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc a murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie, in urma cu puțin timp. Despre regretata sportiva de performanța se știe ca a facut parte din cea mai prolifica generatie a handbalului feminin din istoria Romaniei si a Rapidului.

Doliu in muzica internaționala. A murit un cunoscut cantareț: care a fost cauza morții

18:35, 18.03.2024 - Doliu imens in muzica internaționala! Steve Harley, artistul trupei britanice de glam rock Cockney Rebel, a decedat la varsta de 73 de ani. Interpretul suferea de cancer și urma un tratament strict. Doliu in muzica internaționala Steve Harley, autor al hitului „Make Me Smile (Come Up and See Me)”, s-a…

Doliu in muzica populara. A murit la 62 de ani, anunț tragic: care a fost cauza morții maestrului Mihai Amihalaichioaie

14:10, 14.02.2024 - Pentru cei care l-au cunoscut pe maestrul Mihai Amihalachioaie, vestea morții a venit ca un șoc. Din pacate, conform celor apropiați, este doliu in muzica populara, dupa ce acesta a murit la 62 de ani.

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.

Doliu uriaș in fotbalul romanesc. A murit in urma cu puțin timp, care a fost cauza morții la 66 de ani

12:00, 06.02.2024 - Este doliu in lumea fotbalului romanesc, dupa ce a murit unul dintre cele mai cunoscute și reprezentative personaje ale acestui domeniu. Echipa Dinamo a mai pierdut o personalitate, care s-a sting din viața la doar 66 de ani. Care este cauza exacta a decesului timpuriu. A murit un fotbalist de la Dinamo…

Doliu in lumea sportului romanesc. Un fotbalist din Generația de Aur a murit la 90 de ani / FOTO

18:00, 27.01.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc, dupa ce un fotbalist din Generația de Aur a murit azi-noapte. Vestea a fost data chiar de echipa la care a jucat, intr-o postare pe Facebook. In luna iulie 2024 urma sa implineasca 91 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?