Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea rockului: Un chitarisr celebru s-a stins din viață

Publicat:

, care a fost chitarist al formației britanice Motorhead intre anii 1975 și 1976 și producator al casei de discuri , a decedat joi, la varsta de 70 de ani, potrivit nme.com, potrivit Mediafax.

Informația a fost confirmata pe pagina oficiala a formației Motorhead. In prezent, cauza decesului nu este cunoscuta.

Wallis s-a lansat in industria muzicala in anul 1970, cu formația Shagrat.

Inainte de a fi chitarist pentru Motorhead, Larry a mai cantat cu trupa UFO, in anul 1972.

Citește și: Guvernul modifica legea offshore! Ce se intampla cu gazele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea literaturii! Un celebru critic literar s-a stins din viața la varsta de 76 de ani / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Lumea literaturii este in doliu! La varsta de 76 de ani s-a stins din viața un celebru critic literar. Este vorba despre Alex Ștefanescu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache prin intermediul paginii de socializare.

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.

Doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut muzician. Avea 83 de ani

18:00, 23.01.2024 - Lumea muzicii internaționale este in doliu dupa ce fondatorul grupului Boney M s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Presa internaționala scrie ca Frank Farian a murit in locuinta sa din Miami.

Doliu in lumea muzicii! O artista extrem de iubita s-a stins din viața la varsta de 75 de ani: „A fost o eroina”

00:30, 21.01.2024 - Lumea muzicii internaționale, in doliu! S-a stins din viața o actrița extrem de iubita. Avea varsta de 75 de ani. Tristul anunț al trecerii cantareței in neființa a fost facut de casa ei de discuri.

Doliu in lumea bucatarilor! Un celebru chef, care avea milioane de urmaritori, s-a stins din viața la varsta de 67 de ani 

21:10, 12.01.2024 - Lumea bucatarilor, in doliu! Bucatarul de senzație din mediul online, „Cooking with Lynja”, Lynn Yamada Davis, a murit la varsta de 67 de ani in urma unei lupte cu cancerul. Femeia avea peste 17 milioane de urmaritori pe pagina ei de TikTok unde posta videoclipuri in care gatea.

Doliu imens in lumea cinematografiei. Un actor celebru s-a stins din viața la doar 42 de ani

17:50, 10.01.2024 - Este doliu imens in luma cinematografiei. La doar 42 de ani, un actor celebru s-a stins din viața, rapus de o boala rara, necruțaroare. Foștii sai colegi ii plang dispariția prematura. Lumea cinematografiei este in doliu A lasat in urma o soție indurerata și copii mici care nu vor avea șansa de a-l…

Doliu in lumea magnaților! Un om de afaceri s-a stins din viața la varsta de 78 de ani. Avea o avere de peste patru miliarde de dolari

17:30, 30.12.2023 - E doliu in lumea magnaților! S-a stins din viața omul de afaceri venezuelean Gustavo Cisneros, președintele Cisneros Group. Barbatul a decedat la varsta de 78 de ani, potrivit anunțului facut de reprezentanții companiei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?