Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea presei din România! O jurnalistă s-a stins din viață fulgerător: ”Ai plecat atât de discret, atât de tânără...”

Publicat:

Este doliu in lumea presei din Romania. Vestea trista ca o jurnalista s-a stins din viața fulgerator, a luat prin surprindere pe toata lumea. Foștii colegi ai tinerei au transmis mesaje emoționante dupa trecerea sa in neființa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea politicii din Romania. S-a stins din viața un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

18:10, 20.03.2024 - Lumea politicii din Romania, in doliu! Un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu s-a stins din viața. Este vorba despre Teodor Marius Spinu. Acesta era și cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea presei din Romania! Un jurnalist s-a stins din viața / FOTO

10:45, 28.02.2024 - Lumea presei din Romania este in doliu! Un jurnalist s-a stins din viața. El avea o cariera de invidiat, cu o experiența de peste 30 de ani in televiziune. A lucrat, de asemenea, la cateva redacții cunoscute in țara.

Doliu imens in lumea medicala. Renumitul doctor Horia Cioflan s-a stins din viața la doar 57 de ani. Pacienții nu-și pot reveni din șoc

14:00, 25.01.2024 - Lumea medicala din Romania și pacienții se confrunta cu o pierdere imensa dupa decesul neașteptat al doctorului Horia Cioflan, unul dintre cei mai apreciați și dedicați medici ginecologi, la varsta de doar 57 de ani. Vestea tragica a lasat in urma o  durere profunda printre colegii de breasla și sutele…

Doliu in lumea artistica din Romania! S-a stins din viața fondatorul grupului 'Voua'

19:40, 22.01.2024 - Lumea artistica din Romania, in doliu! S-a stins din viața unul dintre fondatorii grupului umoristic ”Voua”. Este vorba despre Danuț Caramihai. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut de foștii sai colegi.

Doliu in lumea sportului romanesc! S-a stins din viața, la 71 de ani, cel caruia i se spunea 'Tunarul Europei'

10:40, 15.01.2024 - Lumea sportului romanesc, in doliu! A murit Mircea Tutovan, unul dintre cei mai mari jucatori pe care i-a avut voleiul din Romania. Cel caruia i se spunea 'Tunarul Europei' s-a stins din viața la varsta de 71 de ani.

Doliu imens in lumea cinematografiei. Un actor celebru s-a stins din viața la doar 42 de ani

17:50, 10.01.2024 - Este doliu imens in luma cinematografiei. La doar 42 de ani, un actor celebru s-a stins din viața, rapus de o boala rara, necruțaroare. Foștii sai colegi ii plang dispariția prematura. Lumea cinematografiei este in doliu A lasat in urma o soție indurerata și copii mici care nu vor avea șansa de a-l…

Doliu in lumea teatrului din Romania! S-a stins din viața un regizor extrem de iubit: "Victima a unei boli neiertatoare..."

20:50, 02.01.2024 - Lumea teatrului din Romania e in doliu! Un regizor extrem de iubit, apreciat de o mulțime de persoane, s-a stins din viața astazi, pe data de 2 ianuarie 2024. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de reprezentanții Teatrului Național "Mihai Eminescu" Timișoara.


Ce parere ai despre aceasta stire?