Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea muzicii populare! Unul dintre cei mai mari artiști s-a stins din viață

Publicat:

Doliu in folclorul romanesc! Unul dintre cei mai mari artiști ai Banatului s-a stins din viața. a murit in urma unui infarct suferit la varsta ade 57 de ani. Apropiații, dar și fanii cantarețului au fost cei care au postat mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața un cunoscut DJ. A fost și prezentator TV

23:20, 14.02.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut DJ. Barbatul a fost și prezentator TV la o emisiunea cunoscuta și a participat la un show indragit. Acesta a murit la varsta de 69 de ani și a lasat multa tristețe in urma lui.

Doliu in lumea muzicii populare. O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani / FOTO

14:35, 04.02.2024 - Lumea muzicii populare e in doliu! O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Este vorba despre solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victorita Cica. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut chiar de soțul ei, pe rețelele de socializare.

Doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut muzician. Avea 83 de ani

18:00, 23.01.2024 - Lumea muzicii internaționale este in doliu dupa ce fondatorul grupului Boney M s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Presa internaționala scrie ca Frank Farian a murit in locuinta sa din Miami.

Doliu in lumea muzicii populare! O interpreta cunoscuta s-a stins din viața la varsta de 23 de ani. Cu doar cateva zile in urma iși sarbatorise ziua de naștere

16:35, 23.01.2024 - Lumea muzicii populare este in doliu, dupa ce o interpreta s-a stins din viața la doar 23 de ani. Tanara iși sarbatorise aniversarea cu doar cateva zile inainte sa moara. Solista mai era numita și Privighetoarea Gorjului.

Doliu in lumea muzicii din Romania! O artista cunoscuta s-a stins din viața pe masa de operație, in ziua in care implinea 38 de ani / VIDEO

17:45, 22.01.2024 - Lumea muzicii din Romania, in doliu! O artista cunoscuta s-a stins din viața, pe masa de operație, chiar in ziua in care aniversa implinirea a 38 de ani. Potrivit informațiilir, cantareața avea probleme de sanatate.

Doliu in lumea muzicii! O artista extrem de iubita s-a stins din viața la varsta de 75 de ani: „A fost o eroina”

00:30, 21.01.2024 - Lumea muzicii internaționale, in doliu! S-a stins din viața o actrița extrem de iubita. Avea varsta de 75 de ani. Tristul anunț al trecerii cantareței in neființa a fost facut de casa ei de discuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?