Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea muzicii populare românești S-a stins din viaţă dirijorul Viorel Leancă

Publicat:
Doliu în lumea muzicii populare românești S-a stins din viaţă dirijorul Viorel Leancă

Dirijorul Ansamblului Artistic Profesionist "", , s-a stins din viata, duminica, la varsta de 70 de ani, au anuntat, pe contul oficial de Facebook, reprezentantii orchestrei.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii romanesti! Un mare violonist a incetat din viata

21:00, 17.09.2023 - Doliu in muzica populara romaneasca Maestru Dirijor al Orchestrei Ansamblului Artistic Profesionist ldquo;Ciprian Porumbescu", Viorel Leanca, a decedat la varsta de 70 de ani.."Exista o armonie in toamna si o stralucire in cerul ei. Zorii diminetii au transformat aceasta armonie in tacere. Este tacerea…

Doliu uriaș in lumea muzicii romanești - Un cunoscut artist a murit la varsta de 70 de ani

18:05, 17.09.2023 - Dirijorul Ansamblului Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu", Viorel Leanca, s-a stins din viata la varsta de 70 de ani. "Astazi, Ansamblul pe care l-a iubit atat de mult, a imbracat peste straiul popular haine cernite. Maestrul a plecat dintre noi, in toamna vietii, la Ceruri, acolo unde se spune…

Lumea muzicii populare romanești, in doliu! S-a stins din viața un cunoscut dirijor

16:50, 17.09.2023 - Doliu in lumea muzicii populare romanești! Viorel Leanca, dirijorul Ansamblului Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu", s-a stins din viața la varsta de 70 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut pe pagina de Facebook a ansamblului.

Doliu in lumea muzicii! O cunoscuta soprana s-a stins din viața la varsta de 86 de ani

17:05, 02.09.2023 - Lumea muzicii internaționale e in doliu! Una dintre cele mai cunoscute cantarețe de opera, Milka Stojanovic, s-a stins din viața in Belgrad, la varsta de 86 de ani. Trista veste a fost confirmata de portalul Nova.rs de la Teatrul Național din Belgrad.

Doliu in lumea muzicii! Un celebru cantareț și compozitor s-a stins din viața la varsta de 76 de ani

12:55, 02.09.2023 - Lumea muzicii internaționale e in doliu! Un celebru cantareț și compozitor s-a stins din viața la varsta de 76 de ani. Tristul anunț al trecerii lui in neființa a fost facut pe pagina lui de socializare, de pe platforma X.

Doliu in lumea muzicii! Un celebru artist s-a stins din viața la varsta de 58 de ani

17:31, 08.08.2023 - Lumea muzicii internaționale e in doliu dupa ce DJ Casper, cunoscut mai ales pentru hit-ul dance de mare succes Cha-Cha Slide, s-a stins din viața la varsta de 58 de ani. Trista veste a fost confirmata chiar de familia acestuia.

Doliu in lumea muzicii din Romania! Maestrul Valentin Gheorghiu a murit la varsta de 95 de ani

10:30, 17.07.2023 - Unul din cei mai mari pianiști ai Romaniei, maestrul Valentin Gheorghiu s-a stins din viața astazi, la 95 de ani. Printre cei care au facut anunțul trist se numara și Cezar Ouatu. Marele pianist Valentin Gheorghiu s-a stins din viața! The post Doliu in lumea muzicii din Romania! Maestrul Valentin Gheorghiu…

Doliu in lumea muzicii din Romania! Valentin Gheorghiu s-a stins din viața la varsta de 95 de ani

09:35, 17.07.2023 - Lumea muzicala din Romania e in doliu! Pianistul si compozitorul Valentin Gheorghiu s-a stins din viața la varsta de 95 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de mai multe persoane, iar Cezar Ouatu a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?