Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea muzicii: omul care a compus pentru Celine Dion și Bonnie Tyler a murit/ VIDEO

Publicat:

, compozitorul plin de culoare din spatele unor hit-uri precum și , a murit la varsta de 73 de ani, anunța BBC.

Fratele sau, Bill, a declarat pentru ca producatorul și compozitorul a murit luni de insuficiența renala, dupa ce a fost bolnav de ceva timp, informeaza Mediafax.

Cunoscut pentru producțiile sale bombastice, Steinman a devenit foarte cunoscut pentru colaborarea cu vedeta rock .

Albumul lor din 1977 „” - care conținea hit-uri precum „You Took The Words Right Out Of My…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea muzicii: A murit George Nicolescu, cunoscut pentru melodia „Eternitate”

18:26, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani, informeaza news.ro. Artistul era cunoscut pentru melodia „Eternitate” dar și pentru hitul din 2002 „Cantec pentru sanatatea ierbii”, cu care a revenit in topurile muzicale romanești.

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

Doliu in muzica internaționala. A murit un cunoscut cantareț: care a fost cauza morții

18:35, 18.03.2024 - Doliu imens in muzica internaționala! Steve Harley, artistul trupei britanice de glam rock Cockney Rebel, a decedat la varsta de 73 de ani. Interpretul suferea de cancer și urma un tratament strict. Doliu in muzica internaționala Steve Harley, autor al hitului „Make Me Smile (Come Up and See Me)”, s-a…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Doliu uriaș in lumea sportului. A murit un cunoscut pilot de Formula 1

19:35, 23.02.2024 - Fostul pilot brazilian de Formula 1 Wilson Fittipaldi a decedat la Sao Paulo, la varsta de 80 de ani, a anuntat vineri Confederatia Braziliana a sporturilor cu motor.Wilson Fittipaldi a fost fratele mai mare al celebrului pilot Emerson Fittipaldi si a concurat in F1 intre 1972 si 1975. „La 80 de ani,…

Doliu in lumea artei internaționale. Un cunoscut geniu contemporan a murit la 85 de ani

00:11, 12.02.2024 - Este doliu in lumea artei internaționale. Gunter Brus a dat naștere unui curent artistic foarte cunoscut, avand o viața plina de provocari. A fost un personaj controversat și a trait dupa regulile proprii. La 85 de a trecut in lumea celor drepți.

Doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut muzician. Avea 83 de ani

18:00, 23.01.2024 - Lumea muzicii internaționale este in doliu dupa ce fondatorul grupului Boney M s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Presa internaționala scrie ca Frank Farian a murit in locuinta sa din Miami.


Ce parere ai despre aceasta stire?