Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea fotbalului albaiulian: Florian (Bebe) Brumaru s-a stins din viață

Publicat:

Este doliu in lumea fotbalului albaiulian. Unul dintre oamenii care au reprezentat „sarea și piperul” la , ca jucator, ca antrenor, ca omul bun la toate, Florian (Bebe) Brumaru s-a stins din viața la 62 de ani.  „Clubul AFC Unirea 1924 Alba Iulia anunța cu nespusa durere, trecerea in neființa a celui ce […] Citește Doliu in lumea fotbalului albaiulian: Florian (Bebe) Brumaru s-a stins din viața in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in lumea televiziunii din Romania! S-a stins din viața unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din țara 

15:05, 10.04.2024 - Este doliu in lumea televiziunii din Romania dupa ce s-a stins din viața Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVR. Realizatorul celebrei emisiuni Reflector a murit la varsta de 90 de ani.

Doliu in sportul dambovițean! Reputatul antrenor de atletism Nicolae Guțoiu s-a stins din viața

10:45, 27.03.2024 - Lumea sportului din Dambovița este in doliu. Unul dintre cei mai mari antrenori de atletism din județ s-a stins din viața. Este vorba de antrenorul emerit, Nicolae Guțoiu, care slujit atletismul pana in ultima clipa a vieții. Acesta era antrenor la secțiile de atletism de al CS Targoviște și CSȘ Targoviște.…

Doliu in lumea artiștilor din Romania. S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu

12:15, 25.03.2024 - Lumea artiștilor din Romania, in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu. Este vorba despre meșterul popular Constantin Nițu, unul dintre meșterii reprezentantivi ai Olteniei, care a murit duminica, 24 martie 2024.

Doliu in lumea politicii romanesti. S-a stins din viata un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

16:55, 20.03.2024 - E doliu in lumea politica din Romania. A murit Teodor Marius Spinu, fost politician in partidul lui Traian Basescu. Profesorul Spinu era si cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iasi, potrivit stiripesurse.ro.Anuntul privind moartea lui Spinu a fost facut de fostii sai elevi"Cu…

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.

Doliu in lumea muzicii populare. O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani / FOTO

14:35, 04.02.2024 - Lumea muzicii populare e in doliu! O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Este vorba despre solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victorita Cica. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut chiar de soțul ei, pe rețelele de socializare.

Doliu in lumea boxului din Romania! S-a stins din viața primul campion national de dupa Revolutie / FOTO

13:11, 01.02.2024 - Este doliu in lumea boxului din Romania. Primul campion national de box de dupa Revolutie s-a stins din viața. Este vorba despre Sandu Stoian, pugilistul care a caștigat medalie de aur in 1990 la categoria 67 de kg.


Ce parere ai despre aceasta stire?