Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în IPJ Dâmbovița! S-a stins comisarul șef de poliție Stănescu Mihai

Publicat:

Inspectoratul de Poliție Județean Dambovita deplange stingerea din viața, ca … Post-ul Doliu in IPJ Dambovița! S-a stins comisarul șef de poliție apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in lumea artiștilor. S-a mai stins o stea, era cunoscut in intreaga lume

22:45, 27.03.2024 - Tragedie in lumea artiștilor. Dupa ce in ultima vreme s-au stins o mulțime de stele, am mai pierdut o personalitate mare a lumii. A fost o adevarata figura a artei, dar a plecat dintre noi cand nimeni nu se aștepta. A murit un mare artist Este doliu in lumea internaționala a artiștilor, dupa ce s-a…

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

Doliu in lumea presei din Romania! Un jurnalist s-a stins din viața / FOTO

10:45, 28.02.2024 - Lumea presei din Romania este in doliu! Un jurnalist s-a stins din viața. El avea o cariera de invidiat, cu o experiența de peste 30 de ani in televiziune. A lucrat, de asemenea, la cateva redacții cunoscute in țara.

Doliu in lumea boxului din Romania! S-a stins din viața primul campion national de dupa Revolutie / FOTO

13:11, 01.02.2024 - Este doliu in lumea boxului din Romania. Primul campion national de box de dupa Revolutie s-a stins din viața. Este vorba despre Sandu Stoian, pugilistul care a caștigat medalie de aur in 1990 la categoria 67 de kg.

Doliu in lumea teatrului din Romania. Actrița avea doar 54 de ani, Oana Pellea a dat un mesaj emoționant

08:30, 27.01.2024 - Doliu in lumea teatrului din Romania. Actrița Tordai Tekla s-a stins din viața la 54 de ani. Anunțul trist a fost facut de UNITER pe pagina de Facebook. Actrița Tordai Tekla a decedat Doliu in lumea artistica. S-a stins o mare doamna a teatrului romanesc! Tordai Tekla, actrița a Teatrului Maghiar de…

Doliu la ASEM: Conferențiarul Ghenadie Bejan s-a stins din viața. „A lasat o amprenta puternica in viața noastra”

15:35, 14.01.2024 - Doliu la Academia de Studii Economice din Moldova. Ghenadie Bejan, membru al Consiliului de Dezvoltare Strategica a instituției, conferențiar universitar in cadrul departamentului „Teorie și Politici Economice”, s-a stins din viața. „Astazi, ne luam ramas-bun de la un om de excepție, un model de patriotism…

Cine e polițista din Cisnadie care s-a stins din viața la doar 35 de ani. Teodora avea doi copii

19:35, 03.01.2024 - E doliu la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu. S-a stins din viața, la doar 35 de ani, o tanara polițista. Potrivit informațiilor, femeia din Cisnadie a fost rapusa de o boala grava.

Doliu in lumea presei. Celebrul jurnalist s-a stins din viața inainte de Anul Nou

20:50, 31.12.2023 - Este doliu in presa internaționala. John Pilger a murit la varsta de 86 de ani, iar anunțul cu privire la deces a fost facut de familia sa. De-a lungul anilor, a abordat numeroase subiecte sensibile, precum saracia, conflictele armate sau drepturile omului.


Ce parere ai despre aceasta stire?