Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu! A murit cel mai scund bărbat mobil din lume, la 28 de ani

Publicat:

din Nepal, detinatorul recordului mondial pentru cel mai scund barbat mobil din lume, a decedat vineri, la 28 de ani, intr-un spital din orasul Pokhara, a anuntat purtatorul sau de cuvant citat de agentia DPA, scrie agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea sportului internațional. Controversatul fotbalist, OJ Simpson, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani

22:20, 11.04.2024 - O.J Simpson, controversatul fotbalist de origine americana, a murit la 76 de ani, dupa o lupta crunta cu o boala incurabila. Este cunoscut pentru scandalul juridic și procesul de omucidere care s-a judecat in anii 90, dar a fost achitat de catre juriu.

Doliu in televiziune. Florin Bratescu, primul prezentator barbat al TVR și primul director general al Antenei 1, a murit

21:15, 10.04.2024 - Florin Bratescu, primul prezentator barbat al TVR și primul director general al Antenei 1, a murit. La varsta de 90 de ani, Bratescu a parasit aceasta lume in cursul nopții trecute, lasand in urma o moștenire de cinci decenii in televiziune.

Presa din Romania este in doliu! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din țara noastra

16:55, 10.04.2024 - Este doliu in presa din Romania dupa moartea lui Florin Bratescu, cel care a fost primul prezentator barbat din istoria Romaniei. A murit Florin Bratescu, celebrul jurnalist al TVR, care a fost și primul barbat prezentator din istoria țarii noastre. De asemenea, regretatul jurnalist a fost si primul…

Doliu la Dinamo: Un legendar jucator a murit, dupa zeci de zile in care a stat in spital

16:55, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo! Un important jucator al legendarei echipe a muri! Vestea a fost data de echipa! Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s-a stins din viața la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost ținut in viața cu ajutorul aparatelor.

Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVR și fondator al Antena 1

14:40, 10.04.2024 - Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVRFlorin Bratescu, primul prezentator barbat al Televiziunii Romane si primul director general al Antena 1 a murit.Florin Bratescu s-a stins din viata azi noapte si avea 90 de ani.

Bistrița: Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Libertații

12:01, 10.04.2024 - In urma cu puțin timp, un barbat a murit, dupa ce a cazut de la 15 metri inalțime. Accidentul s-a produs pe o strada din Bistrița. Un barbat a murit, astazi, pe strada Libertații din Bistrița, dupa ce a cazut de la inalțime. Potrivit ISU Bistrița, echipajele medicale ajunse la fața locului l-au gasit…

Gest halucinant. Un barbat și-a ucis mama, apoi a sunat la 112 și a anunțat ca a murit. Femeia era imobilizata la pat

15:40, 05.04.2024 - O crima halucinanta a avut loc in București. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, iar mai apoi a sunat la 112 pentru a anunța ca a murit. Femeia era imobilizata la pat și nu a putut sa se apere. A murit sufocata, dupa cr a fost stransa de gat de propriul sau fiu.

Doliu in familia Andei Adam! Fratele soțului ei, Joseph Adam, a murit: ”Nu exista cuvinte...” / FOTO

12:00, 21.01.2024 - Este doliu in familia Andei Adam! In urma cu puțin timp, soțul ei a transmis un mesaj cu care și-a intristat fanii. Fratele lui Joseph Adam a murit, iar el este devastat de durere. Soțul artistei și-a exprimat suferința printr-un mesaj pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?